Logo
Lachen, gieren, brullen!

Win twee kaarten voor Comedy Club Haug

Comedy Club Haug zaal rotterdam boompjeskade
Performance Comedy Club Haug Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
5 april 2022
Frontrunner

Altijd al een avondje stand-up comedy willen bijwonen? Dan is een avondje bij Comedy Club Haug zeker aan te raden. Doe op 18 april mee met de winactie op @rotterdam.centrum en maak kans op twee kaarten voor Comedy Club Haug!

Een totaalbeleving

Comedy Club Haug vind je direct aan de Maas op de Boompjeskade. Elke week zijn er verschillende (inter)nationale shows om te bezoeken. Van aanstormende talenten tijdens open mic avonden, tot grote namen die een try-out doen.

Naast de grappige acts, geniet je hier van de toffe aankleding, gezellige sfeerverlichting én handige drank service. Tussen het lachen door kan je namelijk gemakkelijk drankjes en snacks bestellen met de QR-code op tafel.

Een bezoek aan Comedy Club Haug is leuk voor vele situaties: samen met je vrienden, een date of een avond met jezelf. Let wel op: zit je op de eerste rij? Grote kans dat je zelf onderdeel wordt van een roast!

Comedy Club Haug drankjes doen bar
Comedy Club Haug zaal rotterdam boompjeskade verticaal
‘Let wel op: zit je op de eerste rij? Grote kans dat je zelf onderdeel wordt van een roast!’
#RotterdamCentrum

Internationale acts bij Comedy Club Haug

Dit voorjaar kun je bij Comedy Club Haug terecht voor geweldige internationale acts! Zo heb je op maandag 16 mei 2022 Todd Barry.

Todd was o.a. te zien in The Late Show met Stephen Colbert, The Late Night met Seth Meyers en als acteur te zien in The Wrestler, Road Trip, Flight of the Concords, Chappelle's Show, Spin City en Sex and the City. Je hebt zijn stem misschien wel gehoord in de animatieserie Bob's Burgers, Dr. Kaz, Professional Therapist en Aqua Teen Hunger Force.

Bekijk hier de eerste paar internationale acts die je kan bezoeken.

Doe mee en maak kans op twee kaarten

Lijkt het jou wel wat en wil je kans maken op twee kaarten voor een avond bij Comedy Club Haug? Ga dan op 18 april naar onze Instagram pagina en doe mee met de winactie.

Je kan meedoen met de winactie t/m vrijdag 22 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaar via DM. Iedereen kan één keer meedoen. De winactie is niet gesponsord of beheerd door Instagram. Succes!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
5 april 2022
Frontrunner