Logo
A Day At The Park Rotterdam
Pleinbioscoop Rotterdam Jan Groen
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
6 juli 2022
Frontrunner

Wil jij jouw zomer nóg leuker maken? Rotterdam Centrum is gevuld met toffe evenementen en wij maken je graag blij met gratis toegang.

Op een zwoele zomeravond een klassieke film kijken of de heupen losgooien op een mooie nazomermiddag? Wij geven VIP pakketten weg van zowel A Day At The Park als Pleinbioscoop! Lees snel verder hoe je kans maakt.

A Day At The Park

Blok 'm maar vast in je agenda, want op 17 september bezoek je een van de leukste festivals van Rotterdam. En waar kan dat dan ook anders dan in het Kralingse Bos. De hele middag en avond dans je mee op house, tech-house, techno en urban tunes.

Had je nog geen kaartje en wil je hier echt graag bij zijn? Dan hebben we goed nieuws. We hebben namelijk verschillende kaarten te vergeven. Niet alleen reguliere kaarten, maar ook VIP treatment kaarten.

Toegang en VIP treatment bij A Day At The Park

We geven maar liefst 2 x 2 VIP treatment kaarten weg. Dit betekent toegang tot het park via een VIP entree, toegang tot de VIP area's én food & drink tegoed. Een ervaring om niet te vergeten!

Daarnaast geven we ook nog eens 4 x 2 kaarten weg voor de reguliere toegang. Extra kans dus om te winnen!

Kans maken? Vul het formulier in op de winactie pagina!

A Day At The Park Rotterdam

Pleinbioscoop

Een film kijken onder de sterren? Dat klinkt als de ultieme zomeravond. Op de Wilhelminapier zorgt het Pleinbioscoop voor een magische ervaring, waarin je met een hapje, een drankje en een geliefde naast je geniet van een top film.

Een avond Pleinbioscoop is er een die elke Rotterdammer eens moet meemaken. Daarom geven we maar liefst vijf VIP pakketten weg!

VIP pakketten bij Pleinbioscoop

Een bioscoopavond kan natuurlijk niet zonder een snack en een drankje. In het VIP pakket heb je daarom niet alleen twee toegangskaarten, maar ook popcorn, twee biertjes of wijntjes (of een alcoholvrij drankje) en een tafeltje & kleedje bij je stoel.

Meedoen is simpel! Laat hier je gegevens achter en maak kans op het VIP pakket van Pleinbioscoop!

Pleinbioscoop Rotterdam Jan Groen
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
6 juli 2022
Frontrunner