Logo
Zalmhaven
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
19 januari 2024
Frontrunner

Zet het alvast in je agenda: eind 2024 opent een uniek restaurant en bar concept met adembenemend uitzicht, inclusief experience, in de Zalmhaven in Rotterdam! Straks bezoek je Magnicity op de 57ste en 58ste verdieping van de iconische Zalmhaven.

De Zalmhaven: hoogste toren in de Benelux

Een van de bijzondere, en ook wel nieuwere, gebouwen in Rotterdam is De Zalmhaven. Met een hoogte van maar liefst 215 meter biedt het een ongeëvenaard uitzicht op de Rotterdamse skyline. Sinds de bouw is het complex de hoogste toren van de Benelux en daarmee de uitgelezen plek voor een nieuwe locatie van Magnicity. Vooral de hoogwaardige en moderne uitstraling, de ligging, de enorme potentie voor een uniek concept en uiteraard het prachtige uitzicht trok Magnicity naar De Zalmhaven.

Onvergetelijke beleving

Magnicity staat bekend om haar locaties die meeslepende ervaringen bieden. Het bedrijf is wereldleider op het gebied van stedelijke vrijetijdsbesteding op grote hoogte en expert in het beheer van panoramische observatoria en restaurants. Wist je bijvoorbeeld dat Magnicity eigenaar is van de Rotterdamse Euromast?

Bar, restaurant en beleving

Souad El Hamdaoui, huidig directeur van de Euromast en Dennis Vermeulen, benoemd tot general manager van deze nieuwe locatie, zullen het project leiden. Samen zijn ze gebrand om de top van de Zalmtoren om te toveren tot dé bestemming waar een bijzondere diner-experience hand in hand gaat met het unieke uitzicht op exceptionele hoogte.

Ook voor wie niet direct van plan is plaats te nemen in het restaurant, is de locatie vanaf eind 2024 te bezoeken om het indrukwekkende uitzicht te ervaren en het ultieme wow-effect te beleven. De locatie zal de hele dag open zijn voor publiek zodat iedereen kan genieten van een panoramisch uitzicht over Rotterdam, inclusief het meest spectaculaire uitzicht op de Erasmusbrug. Klinkt veelbelovend, maar we moeten dus nog even geduld hebben!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
19 januari 2024
Frontrunner