Logo
TAPT PERS 06 1
TAPT PERS 13 1 1
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
5 juli 2024
Frontrunner

Heb jij al gehoord van het TAPT Festival? De naam verraadt het misschien al, want dit festival op 23 & 24 augustus staat in het teken van bier en gezelligheid! Hét festival voor iedereen die van een koud biertje en goed gezelschap houdt.

Na succesvolle eerdere edities in zowel Rotterdam als andere Nederlandse steden, keert het festival terug aan het einde van de zomer. Het belooft weer een vrolijke dag vol speciaalbier, wijn, cocktails, spelletjes en dansen te worden.

Meer dan bier

TAPT Festival begon ooit als bierfestival, maar tegenwoordig dekt de term ‘borrelfestival’ beter de lading. Natuurlijk is er heel veel bier, maar er zijn ook verschillende cocktails, een wijnbar alcoholvrije drankjes. Daarnaast kun je er heerlijk eten. Denk aan friet, burgers, snacks, Mexicaans, Indonesisch, pizza’s, tapas of een uitgebreide borrelplank. Kortom: je hoeft hier écht geen honger te lijden!

Verder staan er onder andere spelletjes, ontspanning en een silent disco op het menu: alle ingrediënten voor één groot feest. Verwacht hier geen massale druktes: TAPT is een knus en gemoedelijk borrelfestival.

TAPT PERS 05 1
TAPT PERS 12 1

Genoeg vertier (naast bier)

Naast het genieten van een goed glas bier of een andere versnapering zijn er allerlei spellen te spelen. Neem het op tegen je vrienden bij Mega Jenga, ga limbodansen, of speel gezellig een potje jeu de boules in de zon. En geen zorgen als de zon zich even niet laat zien: er zijn genoeg overkappingen aanwezig om te schuilen tegen de regen.

Schuif je graag aan voor een bordspelletje? Door de samenwerking tussen TAPT en 999games vind je hier allerlei bekende klassiekers als 30 Seconds, Regenwormen en nog veel meer. Goed om te weten: TAPT is een festival voor 18 jaar en ouder.

Dansen en sjansen

De heupen gooi je natuurlijk los tijdens de silent disco. Hier komt werkelijk van alles voorbij: van hitjes, meezingers tot de beste dansplaten. Of ga uit je plaat bij het hoofdpodium. Daar komen verschillende dj’s langs, dus er zit altijd wel iets voor je bij om er een dansfeestje van te maken. Ook héél leuk en elk jaar weer populair: Disco Bingo!

TAPT PERS 05 1
TAPT festival Rotterdam
Nog geen ticket? Haal 'm hier!
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
5 juli 2024
Frontrunner