Logo
Bier en nog meer bier

TAPT Festival in Rotterdam

TAPT PERS 06 1
TAPT PERS 13 1 1
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
9 augustus 2022
Frontrunner

Heb je al gehoord van het TAPT Festival? De naam verklapt het misschien al, want dit festival op 26 & 27 augustus staat volledig in het teken van bier! Hét festival voor iedereen die wel een gele rakker lust.

Het is dit jaar de eerste keer dat het TAPT Festival naar Rotterdam komt. Na succesvolle edities in Amsterdam, Utrecht en Haarlem wordt ook onze prachtige havenstad omgetoverd tot een biertuin. Wat dat betekent? Het Heemraadsplein wordt voorzien van tafels, spelletjes, lekker eten, goede muziek en te gekke bieren.

Niks moet en alles mag!

TAPT staat bekend als hét festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje. In tegenstelling tot andere bierfestivals, is enige kennis van speciaal bieren geen vereiste om te genieten. “Een frisse versie van het bierfestival, waar niks moet en (bijna) alles mag!”

Op het festival wordt niet alleen podium gegeven aan bekende landelijke brouwerijen, zoals Brouwerij ’t IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen, maar is ook een mooi plekje gereserveerd voor locals als Brouwerij Noordt, ROTT Brouwers en de Kaapse Brouwerij. Ze hebben allemaal hun lekkerste brouwsels meegenomen, die de bezoekers gedurende de hele dag kunnen proeven.

TAPT PERS 05 1
TAPT PERS 12 1

Hapjes, spelletjes en meer

Aangezien de meeste TAPT-festivals al vroeg op de dag beginnen, wordt er extra goed voor jou als bezoeker gezorgd. Zo is er een ruim aanbod aan lekker eten en kan je meedoen met verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld een ouderwets potje jeu-de-boules of een - niet zo - silent disco. Er wordt naast de ruime keuze aan biertjes ook gedacht aan heerlijke wijn en mocktails. Op die manier kunnen ook de niet-bierliefhebbers zich prima vermaken!

Tickets

Wil je erbij zijn? Koop hier je tickets voor het TAPT Festival in Rotterdam!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
9 augustus 2022
Frontrunner