Logo
Rotterdams Philharmonisch Orkest

Met 'Geef in Harmonie' draag je bij aan een ticket voor een ander

Stichting Mano Geef in Harmonie 2

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest lanceert 'Geef in Harmonie'. Met dit mooie initiatief krijg je als kaartkoper de mogelijkheid om bij te dragen aan een ticket voor iemand die daar niet de financiële middelen voor heeft.

Voor het 'Geef in Harmonie' initiatief wordt er samengewerkt met o.a. de Voedselbank Rotterdam, Stichting Mano en Dress for Succes om iedereen een mooie avond uit te geven.

Een avond uit voor iedereen

Het bijwonen van een klassiek concert is een ware luxe. Het geeft ontspanning, mentale ontlasting en het haalt je even uit de dagelijkse sleur van het leven. Een luxe die niet voor iedereen haalbaar is. Om toch iedereen een mooie avond te bieden heeft het Rotterdam Philharmonisch Orkest 'Geeft in Harmonie' in het leven geroepen. Geïnspireerd door het project 'Geef een Toegift' van De Verenigde Podiumkunstenfestivals. En in lijn met het concept van de 'uitgestelde kop koffie', geeft dit initiatief kaartkopers de kans om bij te dragen aan een extra ticket. Hiermee wordt de gelegenheid geboden aan mensen die anders de financiële middelen missen om van een concert te genieten.

‘Het bijwonen van een klassiek concert is een ware luxe. Het geeft ontspanning, mentale ontlasting en het haalt je even uit de dagelijkse sleur van het leven. Een luxe die niet voor iedereen haalbaar is.’
#RotterdamCentrum

Samen sterk

Het initiatief 'Geef in Harmonie' wordt realiteit dankzij de hulp van verschillende partners. Zo werkt het Rotterdams Philharmonisch Orkest samen met diverse Rotterdamse maatschappelijk betrokken organisaties, waaronder Stichting Mano, IMC Weekendschool, Voedselbank Rotterdam en Dress for Succes.

Stichting Mano Geef in Harmonie
Stichting Mano Geef in Harmonie 2

Hoe draag je bij?

Iemand anders verblijden met een concertticket is simpel. Kaartkopers kunnen bij het afrekenen van eigen concerttickets ervoor kiezen om een bedrag vanaf €5,- bij te dragen aan dit goede doel. Dankzij die bijdrage kan het orkest in samenwerking met bijvoorbeeld Stichting Mano kinderen van vluchtelingen blij maken met een bezoek aan een familievoorstelling of krijgen de vrijwilligers van Voedselbank Rotterdam een onvergetelijke avond uit.

Stichting Mano Geef in Harmonie 2
Meer weten?
Lees meer over 'Geef in Harmonie' en draag je steentje bij.