Logo
Kidsstock schilderen

Op 16 juni aanstaande vindt de derde editie plaats van het levendige familiefestival Kidsstock, na een succesvolle lancering in 2022. Het festival wordt gehouden aan de Kralingse Plas in Rotterdam en biedt een dag vol entertainment voor alle leeftijden.

Het Kidsstock programma

Op het programma, dat wordt verdeeld over meerdere podia, staat volop entertainment voor jong en oud waarbij muziek de rode draad is. Zo worden er toffe houseplaatjes gedraaid door Nederlands’ beste dj’s, zoals Roog en Michel de Hey en hun kids. Ook kan je rocken en stagediven met de Beuzelband. De allerkleinsten zingen mee met kinderliedjes van Dirk Scheele of dansen bij tributeband Smoorverliefd op Doe Maar.

Daarnaast kan je ook dit jaar weer de handen uit de mouwen steken bij allerlei leuke activiteiten. Zo zijn Klieder en Klodder aanwezig, oftewel de leukste juffen voor knutselactiviteiten, en is er schmink en glittertattoo’s, aanwezig op het Knutselplein.

Ook kunnen festivalgangers genieten van heerlijk eten van de diverse foodtrucks, zoals poffertjes of pizza's. Voor de ouders is er een fijne wijnbar met een gevarieerd aanbod. Mis het niet!

Kidsstock Kralingse Plas
Kidsstock TURBO TOUW TORNADO

Voor de voetballiefhebbers

Het Nederlands elftal speelt zijn eerste EK-wedstrijd tijdens Kidsstock. Voetballiefhebbers kunnen terecht bij de Beach Arena area waar de wedstrijd op een groot scherm wordt uitgezonden. Er zijn zelfs skyboxen, leuk voor een vroeg Vaderdagcadeau! Natuurlijk wordt er gedacht aan spektakel bij elk Nederlands doelpunt en er komt een spectaculaire halftime show die wordt verzorgd door de eigen Kidsstock huisband en de huis-dj van Feyenoord.

Uit de koker van vier vaders en hun kinderen

Kidsstock is het resultaat van de samenwerking tussen vier vaders en hun zeven kinderen. Deze vaders zijn geen onbekenden in de festivalwereld en hebben ook Boothstock georganiseerd en in het verleden de Dance Parade bedacht en uitgevoerd.

Hun kinderen zijn echter de ware bron van inspiratie voor Kidsstock. Ze waren zo kritisch over alles wat hun vaders deden, dat de vaders besloten dat het tijd was voor de kinderen om zelf een festival te organiseren. Zo ontstond deze jeugdige adviesraad, die niet alleen de naam, maar ook de programmering van het festival bepaalde. "Van begin tot eind hebben de kinderen bepaald hoe dit festival eruitziet."

Kidsstock kleinstedansvloer
Kidsstock schilderen

Meer informatie en tickets

Bezoek Kidsstock op zondag 16 juni 2024 van 13:00 tot 20:00 uur in het Kralingse Bos aan de Kralingse Plas te Rotterdam.

Kaarten zijn te verkrijgen via de Kidsstock website. Een ticket voor kinderen boven de 6 jaar en volwassenen kost €25 per stuk, voor kinderen van 3 tot 6 jaar kost een ticket €12,50. Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee met hun ouders.

Kidsstock dansmove
Ontdek meer over Kidsstock 2024
Ben jij bij dit familiefestival aan de Kralingse Plas?