Logo
Tijd voor een feestje!

Hier vier je oud & nieuw dit jaar

N How NYE min
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
21 december 2022
Frontrunner

Tijdens oudejaarsavond is het natuurlijk tijd voor een feestje. Weet jij nog niet waar je moet zijn op deze bijzondere avond? Hieronder ontdek je vier leuke oud en nieuw feestjes in Rotterdam. Zo begin jij 2023 met een BANG!

Weelde

Reis af naar het Merwe-Vierhavengebied om bij Weelde te feesten tot in de vroege uurtjes. Zij organiseren dit jaar namelijk het Wild, Wilder, Weelde! feest en het belooft weer een knaller te worden. Verwacht zes zalen, meer dan 30 dj's en artiesten, oftewel, één groot feest.

Feestjes bij Weelde slagen altijd, dus hier wil je bij zijn! Bekijk deze Instagram post voor de line-up en koop gauw je kaartje. De early en regular tickets zijn op het moment van schrijven al uitverkocht.

Weelde draak ding JEROEN ROEST 6
Wild Wilder Weelde!
Claim je tickets hier.
Weelde zonneschijn JEROEN ROEST 3

Nhow

Dansen tot in de vroege uurtjes, om vervolgens voldaan in een zacht bed te ploffen. Dat kan bij Nhow! Hier vier je Oud en Nieuw met het beste uitzicht op het Nationaal Vuurwerk. Daarnaast wordt er een diner en feest georganiseerd voor de hotel gasten. Zo heb jij een onvergetelijke laatste avond van 2022!

Wees er snel bij, want voor je het weet zijn alle kamers geboekt!

Nhow NYE overnachting
Nhow Year's Eve
Boek hier je kamer!
N How NYE min

BIRD

Voor ieder wat wils bij BIRD deze jaarwisseling. Rotterdams' bekendste jazz club opent maar liefst drie zalen waar je danst tot de kleine uurtjes. Swing op de sound van de eighties, nineties en zeroes in zaal 1.

Liever wat moderner? Dans je in het zweet op heerlijke House, Disco, Afro en Brazil in zaal 2. Voor iedereen die van een gezellige silent disco houdt, wacht zaal 3 met een mix van Pop, Hip-Hop en RnB tunes.

Kaartjes gaan als warme broodjes over de toonbank, claim dus snel je ticket!

Hofbogen door Guido Pijper
Better Together
Klik hier voor de laatste tickets
Hofbogen door Guido Pijper

Mooie Boules

Mooie Boules organiseert dit jaar weer het te gekke Olieboulen! Mooie Boules kennen we als een multifunctionele plek waar je kan jeu de boulen, borrelen, feesten en meer. Tijdens de jaarwisseling kun je er heerlijk dineren (19:00 tot 21:00), genieten van onbeperkte borrels, vuurwerk bewonderen en heel veel oliebollen eten.

Natuurlijk geniet je hier ook van te gekke house en disco deuntjes. DJ's zorgen er voor dat jij tot 3:00 de Nieuwjaarsavond van je leven hebt.

Reserveer nu het nog kan!

Olieboulen
Prijzen bekijken

Waar ben jij te vinden tijdens de jaarwisseling? Het team van #RotterdamCentrum wenst je alvast een gelukkig nieuwjaar!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
21 december 2022
Frontrunner