Logo
Kaapse Brouwers

Het jaarlijkse bierfestival van Rotterdam is terug

Kaapse Brouwers bierfestival Rotterdam

Ben jij een bierliefhebber? Kom dan naar het jaarlijkse bierfestival in Rotterdam! Op zaterdag 18 mei organiseert Kaapse Brouwers de 10e jubileumeditie van het Kaapse Anniversary Bier Festival.

Dit festival is hét moment voor alle bierfanaten, borrelaars en levensgenieters om bijeen te komen en te genieten van een dag die volledig in het teken staat van lekkere bieren, smakelijke happen en een hoop gezelligheid.

Het Keile District als bierwalhalla

Waar kan je dit jaar dan genieten van al dat lekkers? Dat is het Keile District! In zowel het Keilepand zelf, als op het grote terras ervoor. Verwacht hier dj's, foodstands, proeverijen, masterclasses en een geheime speakeasy bar.

“We kunnen onze 10e verjaardag natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Het is nota bene ons tinnen huwelijk met onze ‘hometown’ Rotterdam, dus we pakken dan ook extra groots uit dit keer. Voor alle festivalliefhebbers direct de perfecte gelegenheid om het festivalseizoen af te trappen met een koud speciaalbiertje in de hand!” vertelt Mike Schelling, hoofd marketing bij Kaapse Brouwers.

Kaapse Brouwers bierfestival Rotterdam

10e jubileumeditie

Het is alweer het tiende jaar dat je overheerlijke biertjes proeft op dit bierfestival in Rotterdam. Het Kaapse Anniversary Bier Festival '24 staat dan ook volledig in het teken van dit jubileum.

Iedereen is van 12:00 tot 23:00 uur welkom om te genieten van al het moois dat dit festival te bieden heeft. Een écht Rotterdams feestje, georganiseerd in het monumentale Keilepand in het Keile District in Rotterdam. Tegelijkertijd ook de locatie waar de brouwerij van Kaapse Brouwers zich bevindt.

Bieren van over de hele wereld

Tijdens het Kaapse Anniversary Bier Festival ’24 is er niet alleen de kans om de bieren van Kaapse Brouwers te proeven. Er zijn maar liefst 14 verschillende bars, waaronder een speciale ‘Rotterdam Bier Bar’, waar vrijwel alle bierbrouwers uit Rotterdam vertegenwoordigd zijn.

Ook een aantal buitenlandse brouwers komen speciaal voor de jubileumeditie over om hun bieren te serveren, zoals Cantina Errante (Italië), Rascals (Ierland), To Øl (Denemarken), La Pirata (Spanje), Fyne Ales Brewery (Schotland), Brussels Beer Project (België), Stigbergets Bryggeri (Zweden), Sleeping Village Brewing (Noorwegen), DOK Brewing Company (België) en Kemker Kultuur (Duitsland).

Voor de echte bierconnaisseurs is er ook de kans om meer kennis op te doen over het brouwproces en de diverse bierstijlen bij de verschillende masterclasses en workshops die worden aangeboden. Daarnaast worden er aantal zeer zeldzame bieren geschonken.

Kaapse Brouwers bierfestival Rotterdam 2

Nog meer feest

Voor iedereen die er na 23:00 uur nog niet genoeg van krijgt, organiseert Kaapse Brouwers in samenwerking met Cult=us een exclusieve afterparty. Hierbij is er ruimte voor slechts 150 man om te blijven plakken tot in de late uurtjes. De afterparty duurt van 23:00 tot 03:00 en men kan een aantal exclusieve releases op de tap verwachten om deze dag extra speciaal en heerlijk af te sluiten.