Logo
Iffrblog banner
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
24 januari 2024
Frontrunner

In 1989 opende Funkie House voor de allereerste keer haar deuren op de Korte Hoogstraat in Rotterdam. In 35 jaar is er veel veranderd voor Funkie House, maar hun liefde voor streetwear fashion is nog even sterk!

Terug in de tijd

Wat begon als een winkel met muziekmerchandise, waaronder tour T-shirts van verschillende bands, groeide al snel uit tot een veelzijdige plek. Met een eigen drukkerij bood Funkie House klanten de mogelijkheid om hun favoriete band op kleding te laten bedrukken.

Door de jaren heen kwam je Funkie House op talloze plekken tegen. Of het nu tijdens de Funkie House Snowtrip/Surftrip was, op een avond uit waar de Now & Wow crew hun kleding droeg, een Funkie feest in Off-Courso, of terwijl je genoot van een Funkie biertje bij Bokaal. Maar ook in de winkel was er altijd wel iets leuks te beleven, zoals optredens van bands en DJ's.

Trendsetters

Tegenwoordig blijft Funkie House een trendsetter en de grootste onafhankelijke streetwearwinkel in Nederland. De winkel van 750 m2 beslaat drie verdiepingen met een uitgebreide collectie streetwear voor zowel dames als heren. Met een mix van authentieke merken en nieuwe veelbelovende labels shop je hier leuke streetwear, sneakers, tassen en accessoires. Denk aan merken als Susan Bijl, Patagonia, Elvine, Nalgene en meer.

Funkie House Rotterdam 1
Funkie House Rotterdam 3

Samenwerking met IFFR

Om het 35e jubileum te vieren, gaat Funkie House dit jaar samenwerkingen aan met diverse kledingmerken. Het jubileumjaar start met een prachtige samenwerking met IFFR, waarbij Funkie House een speciaal ontworpen T-shirt en totebag uitbrengt. Deze zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten van IFFR en uiteraard bij Funkie House zelf.

20230129 IFFR Tiger Short Awards Jande Groen 0551
Funkie House x IFFR
Bekijk de speciaal ontworpen T-shirt en totebag!
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
24 januari 2024
Frontrunner