Logo
Parade Rotterdam Erik van t Hof 2

Goed nieuws! De bekende Parade komt terug naar Rotterdam. We hebben dit rondreizende theaterfestival op Museumpark even moeten missen, maar gelukkig keert het festijn dit jaar weer terug op z'n bekende plek.

Na vier jaar wachten keert de Parade van vrijdag 21 tot en met 30 juni is de Parade terug in het Museumpark. Het is alweer de 34e editie en vindt op deze dagen zowel in Rotterdam als in Eindhoven plaats. Heb je de smaak te pakken? Den Haag, Utrecht en Amsterdam doen ook mee!

Het programma van de Parade Rotterdam

Benieuwd naar welke voorstellingen er komen? De programmering is ondertussen bekend en die zit vol met talentvolle artiesten. Zo kan je naar performances van Wilfried de Jong & Cok van Vuuren, Ellen ten Damme, Conny Janssen Danst en meer. Natuurlijk is er ook deze keer weer een leuke silent disco waar de voeten van de vloer kunnen.

Parade Rotterdam erik van t hof

Meer over de Parade Rotterdam

Al eens naar de Parade geweest? Of wordt dit de eerste keer? Hoe dan ook, het beloven weer mooie dagen te worden! Op de Parade spelen namelijk zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Iedere dag staan er verschillende voorstellingen op de planken. Deze duren gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan zien op een avond. Iedere avond spelen er live-bands die gratis toegankelijk zijn.

De KinderParade

Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.

Koop je ticket voor de Parade

De kaartverkoop voor de Parade 2024 start op 1 juni 2024. Zet 'm in je agenda!

Wanneer je online kaarten koopt, ontvang je de e-tickets in je mail. Wel zo handig! Tot en met 11 jaar is de entree gratis en jonge bezoekers van 12 t/m 17 jaar betalen altijd € 3,00. Vanaf 18 jaar betaal je tussen 14.00u en 15.00u € 3.00 en na 15.00 uur € 9.00.

Heb je een ParadePas (€27,50)? Dan heb je onbeperkt toegang tot het Paradeterrein in alle steden!

Parade Rotterdam erik van t hof
De Parade Rotterdam
Meer informatie over de Parade lees je hier!