Logo
Fenix loods en Walhalla Rotterdam
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
6 september 2022
Frontrunner

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september vindt het Cross Comix festival plaats bij kantine Walhalla in Katendrecht. Dit betekent twee dagen lang leren en genieten van strips en verhalen. Een weekend voor de echte liefhebbers dus!

Tijdens het weekend maak je kennis met tientallen makers in het Cross Comix Atelier. Met het thema 'Verhalen uit de stad en daarbuiten' is er van alles te zien en te beleven. Zo lees en/of koop je zines met beeldverhalen uit de hele wereld, kan je leren zeefdrukken en kan je meer horen over strips in oorlogstijd bij een van de Show & Tell programma's.

Om de ervaring extra leuk te maken, drink je er een biertje bij en geniet je van lekkere hapjes op het Deliplein en in de Fenix Food Factory.

Tweedaags festival

Het festival duurt twee dagen, waarin de vrijdag bedoeld is voor studenten en jonge makers en de zaterdag voor het publiek. De vrijdag is dan ook al uitverkocht, maar op de zaterdag zijn nog kaarten beschikbaar. Wil je hierbij zijn? Bestel dan via onderstaande button je kaartje!

Fenix loods en Walhalla Rotterdam
Cross Comix Festival
Ben jij een stripliefhebber? Koop dan snel je kaarten!
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
6 september 2022
Frontrunner