Logo
9 t/m 15 mei

Week van de Stenen Winkel

Witte de Withstraat street art en bazar Iris van den Broek
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
4 mei 2022
Frontrunner

In de week van 9 t/m 15 mei is het de Week van de Stenen Winkel. De week waarin we de zelfstandige ondernemer een handje helpen.

Want als we kijken naar de afgelopen periode, was het niet makkelijk om een business draaiende te houden. Lockdowns en online shoppen laat z'n sporen achter, maar nu alles weer mogelijk is willen we ze extra steunen.

Van jou voor de winkels

Maar hoe helpen we ze een handje? Het is gelukkig heel simpel!

  • Koop bijvoorbeeld in de week van 9 t/m 15 mei een extra product in een lokale winkel. Want als jij hen steunt, steunen zij weer hun gezin of lokale activiteiten om de stad nog een beetje beter te maken.
  • Een andere makkelijke manier is via social media. Een simpele like of reactie doet al een hoop. Delen is nog beter! Gratis en voor niks help je de lokale ondernemer meer mensen te bereiken.
  • Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Leuk bij een foto van een product dat je hebt gekocht bijvoorbeeld. Plaats de hashtags bij de foto en help de boodschap te verspreiden.

Van de winkels voor jou

Andersom doen de ondernemers ook wat terug. De lokale stenen winkels door heel Nederland en België geven gedurende deze week bijvoorbeeld een cadeautje bij aankoop van een product of verloten mooie prijzen. Genoeg redenen dus om erop uit te gaan en rond te neuzen in hun winkels.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
4 mei 2022
Frontrunner