Just dance! Pop-up optredens tijdens koopavonden

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner

Het kan zomaar gebeuren dat je op vrijdagavond in Rotterdam Centrum oog in oog komt te staan met een tof optreden! De komende drie maanden organiseert House of Urban Arts, in opdracht van de winkeliers en pandeigenaren uit #RotterdamCentrum, toffe pop-up programmering tijdens de koopavonden.

Afwisselend zal het winkelend publiek worden verrast met dans, theater, spoken word en sport. Zo worden jongeren op een positieve manier in beweging gebracht en krijgen de bezoekers van Rotterdam Centrum een bijzondere ervaring.

Het blijft een verrassing

Waar de pop-up optredens precies plaatsvinden blijft tot het laatste moment een verrassing. De locaties worden bepaalt op basis van de drukte in het gebied.

Het kan daarom zo zijn dat je tijdens een koopavond (tussen 18:30 en 20:00 uur) in Rotterdam Centrum nietsvermoedend aan het winkelen bent en dat je ineens kan genieten van een optreden. Hartstikke leuk!

Het eerste optreden is een feit.

Eerste pop-up dansoptredens in Lijnbaangebied

Op vrijdag 4 september 2021 vond de eerste editie plaats. Op drie verschillende locaties in het Lijnbaangebied kon je genieten van een 'Urban Dance'-act van 15 minuten. De dansgroep van House of Urban Arts liet hun beste dans moves zien tijdens de optredens. Het werd goed ontvangen door het winkelend publiek.

Heb je het helemaal gemist? Bekijk dan hieronder een video van een van de dansoptredens!

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner
Meer #Dit moet je zien