Logo
Aardig onderweg

Maak kans op een jaar gratis reizen

Brug en tram Iris van den Broek

Heb je de Aardig Onderweg Challenge al voorbij zien komen? Een toffe actie waarin je een jaar lang reizen met de RET kan winnen!

De RET heeft wel vaker leuke Aardig Onderweg challenges. En deze maand is het weer raak! De 'Trots op de stad' challenge is een fotowedstrijd waarin je het duurzame netwerk van de RET op een mooie manier in beeld weet te brengen. Zie jij jezelf wel winnen? Lees dan verder!

De challenge

Wat moet je doen om kans te maken? Voor deze foto challenge vraagt de RET of je een foto kan opsturen op of rondom het duurzame netwerk. Dit kan zijn van een indrukwekkend uitzicht, een fijn moment of van een mooi mens. Een combinatie mag natuurlijk ook! Met deze foto's waarin de natuur, de mens en/of de stad de hoofdrol spelen, wordt een foto expositie gemaakt in het Rotterdams Openbaar Vervoer museum.

Meedoen

Meedoen is simpel! Heb je jouw perfecte plaatje weten te schieten? Stuur dan je foto op via de Aardig Onderweg website. Insturen kan t/m 7 juni 2023. Op vrijdag 9 juni vindt de finale plaats en tevens de bovengenoemde expositie. Hier horen we wie de winnaar wordt van die geweldige prijs: een jaar lang gratis reizen!

Flyer RET