Logo
Kampioenswedstrijd

Feyenoord kijken in Rotterdam Centrum

Feyenoord huldiging Paul Martens

Onze Rotterdamse club is goed op weg om landskampioen te worden. Dat belooft een giga feest te worden in de stad!

Wil je weten waar je moet zijn om de wedstrijd te kijken? En meer weten over de mogelijke huldiging van Feyenoord? Lees dan verder!

Bekijk de wedstrijd in Rotterdam Centrum

De grote ontknoping nadert en het lijkt erop dat Feyenoord de landstitel in de wacht gaat slepen. Voor het zover is, moet de club op zondag 14 mei winnen van Go Ahead Eagles.

Nu let te vraag: waar ga jij de wedstrijd kijken? Op 14 mei zijn er o.a. evenementen op Stadhuisplein, de Binnenrotte en het Willemsplein.

Feyenoord kijken op Stadhuisplein

Grote schermen, een hoop bier, gejuich en gezelligheid. Op Stadhuisplein is het altijd feest met voetbalwedstrijden en het is dan ook the place to be als je 14 mei naar de stad komt. Je ticket koop je vooraf via de website van het Stadhuisplein.

Update: helaas zijn de tickets voor Stadhuisplein uitverkocht.

Feyenoord kijken op de Binnenrotte

Café van Zanten is voor velen een vertrouwde plek om het weekend in te luiden. Maar ook tijdens grote voetbalevenementen staat dat het bomvol met supporters. Kijk mee op de grote schermen, bestel wat lekkers van de foodtrucks en geniet van een mogelijke overwinnen. Tickets bestel je hier.

Update: helaas zijn de tickets voor Café van Zanten uitverkocht.

Feyenoord kijken op het Willemsplein

Voor het beste uitzicht ga je natuurlijk naar het Willemsplein. Met de Erasmusbrug als decor kijk je hier de wedstrijd op een mega scherm. Net als op 7 mei, kan je hier op 14 mei ook de wedstrijd bekijken. Er zijn nog wat 'late' tickets over, dus wees er snel bij en koop je ticket hier.

Huldiging op maandag 15 mei

Mocht het nou allemaal lopen zoals we hopen, dan staat er voor 15 mei een huldiging op de planning. Alle ins and outs hiervan houden we je nog tegoed, maar een ding is dan zeker: het belooft een mooi feestje te worden!