Logo
Dierendag

Dress to Impress DogWalk in de Koopgoot

Kooptgoot door Guido Pijper

Ben jij een hondenliefhebber? Kom dan op zaterdag 7 oktober naar de Koopgoot in Rotterdam. Ter ere van Dierendag zal hier de Dress to Impress Dogwalk plaatsvinden!

De Koopgoot wordt op deze dag getransformeerd tot een ontmoetingsplaats voor hondenliefhebbers en hun viervoeters. Verwacht een overvloed aan vrolijk verklede honden van alle vormen en maten tijdens dit unieke evenement.

De Dress to Impress DogWalk

Als hoogtepunt van de dag vindt er een DogWalk plaats, waar honden en hun trotse eigenaren hun creativiteit tonen door hun harige metgezellen te hullen in de meest verbluffende outfits die ze kunnen bedenken. Geen thema is te gek, dus laat de fantasie de vrije loop!

Lijkt dit je wat? Voor slechts €3 (contact) schrijf je je hond al in en kan je samen met je trouwe viervoeter flaneren over de groene loper. Aan het einde van deze stijlvolle parade wacht een deskundige jury om de deelnemers en hun harige modellen te beoordelen.

Honden fotobooth

En dat is nog niet alles! Na de beoordeling krijgen de trotse eigenaren en hun honden de kans om vereeuwigd te worden in een fotobooth. De gedeelde foto's zullen later te bewonderen zijn op de Facebook-pagina van de Koopgoot.

Het goede doel

Alle opbrengsten van het inschrijfgeld worden goed besteed. Deze worden namelijk gedoneerd aan de Dierenvoedselbank Rijnmond. Een stichting die mensen in nood voorziet van essentiële dierenvoeding voor hun hond.

Omstreeks 15.45 uur zal de jury in de Koopgoot de drie best geklede honden selecteren en belonen met mooie prijzen. De Dress to Impress DogWalk belooft een evenement vol plezier te worden voor honden en de lokale gemeenschap van hondenbezitters. Dus, noteer 7 oktober 2023 in de agenda en kom tussen 14.00 en 16.00 uur naar de Koopgoot in Rotterdam Centrum om samen met elkaar de liefde voor honden te vieren tijdens de DogWalk!

Dog Walk Koopgoot 1080x1080