Logo
Aftermovie

De langste zonnegroet op de Lijnbaan

Langste Zonnegroet Rotterdam Lijnbaan

Op woensdag 21 juni 2023 kwamen honderden yogi's, van beginners tot experts, samen om de langste zonnegroet in Rotterdam te vormen. En wat was het mooi!

Bekijk nu de aftermovie en volg nog een gratis yogalesje bij een van deelnemende yoga studios!

De langste zonnegroet op International Yoga Day

In 2014 werd de dag van 21 juni officieel uitgeroepen als de International Yoga Day. De reden? Om jaarlijks aandacht te vestigen op de vele gezondheidsvoordelen van deze rustgevende sport.

Dit maakte het dan ook de perfecte dag om met elkaar de langste zonnegroet uit te brengen die Rotterdam ooit heeft gezien! Op 21 juni 2023 hebben 700 yogi's een van de bekendste winkelstraten van Rotterdam omgetoverd tot een bijzondere buitensportlocatie: yoga midden op de Lijnbaan!

Zowel beginnende als ervaren yogi’s deden mee. Samen met de professionals vanuit de bekende sportstudio's YG Studio, Balanzs, Vondelgym en John Reed werd er gezorgd voor de mooiste én langste zonnegroet die je ooit hebt gezien.

Volg een gratis yogales

Deed je ook mee en sta je te popelen om nog een yogales te volgen? Dan hebben we een leuke verrassing voor je. Op vertoon van je Eventbrite reservering van 21 juni kun je een gratis yogales volgen bij één van de deelnemende sportpartners YG Studios, Balanzs, Vondelgym en John Reed.

Voor de verdere voorwaarden, zoals periode van de actie, raden we aan om contact op te nemen met de partijen zelf of een kijkje te nemen op hun website.

Bekijk hieronder de aftermovie

Zonnegroet Lijnbaan info Rotterdam Centrum