Logo
Yoga op de Lijnbaan

Doe mee met de langste zonnegroet

Zonnegroet Lijnbaan Rotterdam Centrum 2

Op woensdag 21 juni verandert de Lijnbaan in de plek waar de langste zonnegroet zal plaatsvinden! Altijd al eens willen yogaën op een bijzondere locatie? Jij kan erbij zijn!

De langste zonnegroet op International Yoga Day

In 2014 werd de dag van 21 juni officieel uitgeroepen als de International Yoga Day. De reden? Om jaarlijks aandacht te vestigen op de vele gezondheidsvoordelen van deze rustgevende sport.

Het is dan ook de perfecte dag om met elkaar de langste zonnegroet uit te brengen die Rotterdam ooit heeft gezien! Op 21 juni 2023 zullen 1000 yogi's een van de bekendste winkelstraten van Rotterdam omtoveren tot een bijzondere buitensportlocatie. Oftewel: we gaan yogaën op de Lijnbaan!

Meedoen met de zonnegroet?

Iedereen mag meedoen! Of je nou een stijve hark bent of een doorgewinterde yogi. Samen met de professionals vanuit de bekende sportstudio's YG Studio, Balanzs, Vondelgym en John Reed zorgen we voor de mooiste én langste zonnegroet die je ooit hebt gezien.

Meedoen is geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een eigen matje meenemen. Verzamelen doen we om 18.45 uur onder de Lijnbaanletters, ter hoogte van JD Sport. De zonnegroet start om 19.00 uur.

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Reserveer dan snel je plekje via onderstaande link en wordt onderdeel van dit zonnige spektakel!

Zonnegroet Lijnbaan info Rotterdam Centrum