Logo
Markt Rotterdam Markthal
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
26 januari 2023
Frontrunner

De Binnenrotte Markt in Rotterdam Centrum is dé plek om boodschappen te doen op de dinsdag en zaterdag. Het heeft alles wat je nodig hebt, van verse producten tot tweedehands verborgen parels.

Met een grote diversiteit aan culturen, is deze markt de perfecte plek voor exotische kruiden, fruit en bloemen, maar ook heerlijke Hollandse kazen, stroopwafels en visjes.

Dagelijkse boodschappen

Het aanbod aan groente en fruit is een hoogtepunt van de markt. Alles van knapperige appels tot sappige tomaten, de producten op de Binnenrotte Markt zijn top. Daarnaast shop je hier ook je wekelijkse boodschappen als het gaat om vlees, vis en zeevruchten.

Markt Rotterdam Markthal
Markt en bibliotheek Rotterdam

Kleding, meubels en meer

De Binnenrotte markt is groot. Dit betekent dat er meer is dan eten. Denk aan kleding, accessoires en unieke woonaccessoires. Voor een prikkie shop je hier een nieuwe outfit. Het is soms even zoeken, maar door de bergen kleding, vind je soms echt een uniek item dat bijna niks kost. Hetzelfde geldt voor de meubels. Oude meuk of antiek? De echte schatzoekers kunnen hier hun lol op.

Een snelle hap?

Wil je gewoon wat rondneuzen en snacken? Er zijn verschillende kramen waar je lekkere 'streetfood' scoort. Bijvoorbeeld een verse stroopwafel, die je al van ver ruikt, of een vers patatje.

Zie je niks wat je lekker lijkt? De markt zit pal naast de Markthal, dus een uitstapje hierheen is ook altijd nog mogelijk.

Praktische informatie

Adres:

Binnenrotte 101, 3011 HB Rotterdam

Openingstijden:

Op dinsdag en zaterdag van 08.00 tot 17.30 uur.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
26 januari 2023
Frontrunner