Logo
Erasmusbrug afstand ️ Micheile Henderson
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
8 december 2023
Frontrunner

Wil je graag een inkijkje krijgen in de bedrijvigheid van de Rotterdamse haven? Of zien hoe druk het momenteel is in het bruisende hart van Rotterdam, zoals op de Coolsingel, bij Blaak of de Erasmusbrug? Dit alles kan allemaal vanaf de bank. Er zijn namelijk diverse webcams verspreid over Rotterdam, waar je live kunt meekijken!

Bekijk hieronder de livestreams

Er zijn webcams op verschillende plekken opgesteld door o.a. Rotterdam Partners, Gemeente Rotterdam en Port of Rotterdam. Bekijk hieronder een aantal.

Livestream - Erasmusbrug, Kop van Zuid en Cruise Terminal Rotterdam

Kijk mee naar de voorbijvarende boten en watertaxi's en zie het drukke verkeer over de Erasmusbrug. Er is hier altijd genoeg actie!

Livestream - Coolsingel Rotterdam, WTC Rotterdam

Ben je van plan om het centrum te bezoeken, maar wil je de drukte vermijden? Bekijk dan de livestream op de Coolsingel om te zien hoe druk het momenteel is.

Livestream - Rotterdam Blaak - Markthal, Kubuswoningen en Binnenrotte

Zie hoe toeristen de Markthal en Kubuswoningen ontdekken, hoe de tram langsrijdt en de duiven frietjes wegkapen. Bij Blaak is er altijd genoeg te doen! Deze webcam is ideaal geplaatst zodat jij ziet hoe druk het momenteel is.

Tip: bekijk de livestream op dinsdag of zaterdag, want dan vindt de Binnenrotte markt plaats!

Livestream: Rijnhaven in ontwikkeling

Bij de Rijnhaven zijn ze druk bezig! Er wordt een landpark en drijvende parkdelen aangelegd en er worden 3.000 woningen gerealiseerd. Daar zijn ze druk mee bezig en jij kijkt mee via onderstaande livestream!

Livestream in de Rotterdamse Amazonehaven west

Wil je zien hoe het eraan toe gaat in de Rotterdamse haven? Hieronder kijk je mee met de werkzaamheden in Amazonehaven west.

Welke Rotterdamse livestreams kijk jij graag?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
8 december 2023
Frontrunner