Logo
42e editie #demooiste

NN Marathon Rotterdam 2023

Marathon Rotterdam Vincent van Dordrecht
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
14 maart 2023
Frontrunner

Het is bijna tijd voor NN Marathon Rotterdam 2023. Op 15 en 16 april staan alle sportievelingen weer in de startblokken voor een iconisch rondje Rotterdam. Doe jij mee?

Parcours NN Marathon Rotterdam

De start van de 42e editie bevindt zich aan de voet van de Erasmusbrug. De lopers gaan de brug over richting Rotterdam Zuid. Uiteindelijk eindigen ze op de Coolsingel.

Ook als je niet mee loopt tijdens de marathon, kan je er zeker wel deel van uitmaken. Elk jaar weer zijn er honderdduizenden enthousiaste toeschouwers langs de kant die zorgen voor een waar feestje. Hier kan je de lopers motiveren en de sfeer proeven!

Meer info

Ga voor meer informatie naar de website van NN Marathon Rotterdam. Gebruik zeker de hashtag #RotterdamCentrum bij alle foto's die je deelt. En voor alle lopers: succes!

Erasmusbrug skyline 2015 ️ Claire Droppert

Wat te doen tijdens de marathon Rotterdam?

Loop je niet mee met de marathon, maar kom je wel graag naar Rotterdam om de lopers toe te juichen? Super! De hele marathon lopen duurt echter wel eventjes. Om je in de tussentijd te vermaken of lekker een hapje te eten, hebben we een aantal van onze favoriete plekken op een rij gezet. Bekijk ze via de button!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
14 maart 2023
Frontrunner