Logo
Koopgoot bovenaanzicht Iris van den Broek
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
25 augustus 2022
Frontrunner

De Job Shop is terug en de tofste zaken zoeken naar talent. Baantjes midden in de mooiste stad van Nederland liggen voor het uitkiezen.

Begin deze zomer is de eerste Job Shop van start gegaan. Werkgevers en werkzoekenden kwamen samen in de Koopgoot om in gesprek te gaan. Met succes, want de organisatoren hebben besloten om er een vervolg aan te geven!

Talent gezocht

In Rotterdam Centrum wordt al lange tijd gezocht naar personeel. Daarom werd in juli de eerste editie van de Job Shop gestart waarin werkgevers en werkzoekenden in gesprek gingen. Dit heeft er toe geleid dat veel mensen hun ideale baan hebben gevonden. Nu is het dus al tijd voor editie twee!

Tijdens de Job Shop in de Koopgoot vertellen storemanagers van verschillende winkels hoe leuk het is om in de retail of horeca te werken, welke skills je nodig hebt en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Wil je bijvoorbeeld werken bij een grote keten zoals Hema of pas jij beter bij een kleine onderneming zoals Belicio Cheatday? Werk je liever in de horeca of in een kledingwinkel? Of ben jij een geboren pindakaas verkoper? Jouw talent kan in de winkels en horecazaken in Rotterdam Centrum heel belangrijk zijn.

Woensdag 28 september tot en met zaterdag 1 oktober opent de Job Shop zijn deuren van 10:00 tot 17:00 in het overdekte gedeelte van de Koopgoot. Winkels als KKEC, Swatch en Ecco staan klaar om alles te vertellen over hun zaak. Check in ons artikel over de eerste editie van de Job Shop de vlog van Nina en ontdek hoe gezellig het is om te werken in onze mooie stad.

Koopgoot Venco Choco Drop Up Store Rotterdam Rebekka Mell
Werken in de HEMA

Kom naar de Job Shop en bekijk of een baan in Rotterdam Centrum bij jou past! Je kan meteen aangenomen worden...

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
25 augustus 2022
Frontrunner