Logo
Score Replay 2
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
15 november 2022
Frontrunner

Score opent een nieuwe vestiging in Rotterdam Centrum! Waar we eerst konden genieten van het assortiment van Score in de Koopgoot, kan dat nu een paar minuten verderop, op de Korte Lijnbaan.

Naast een nieuwe locatie is er meer veranderd. De kledingwinkel opent een gloednieuwe winkel waar het een en ander net effe wat anders is dan bij andere Score winkels. In dit artikel lees je alles over de vernieuwde Score.

Denim Heaven

Bij Score staat denim altijd centraal. Je vindt er te gekke spijkerstof fashion van gerenommeerde merken als Cast Iron, PME legend en Chasin'. Bij Score hebben we ‘blauw bloed’, zo luidt de website van de kledingwinkel.

Wanneer je langs Score gaat voor een stijladvies, is denim dan ook de basis. Deskundig personeel gaat er alles aan doen om je de look te geven die bij je past. Heerlijk dus als je er zelf niet uitkomt. Je weet gewoon zeker dat je blij weer de deur uitgaat.

Naast kwaliteitsbroeken, kan je er natuurlijk ook gewoon truien, jassen en t-shirts halen. Merken als Tommy Hilfiger, Lacoste, Replay, Boss en Fred Perry liggen voor het oprapen. Stijl jezelf deze winter tot perfectie en wees zeker niet bang om je te laten adviseren.

Score Replay 2
Score Brands binnen

Exclusief op de Lijnbaan

Bij Score shop je dus al jaren merken als Fred Perry en Replay en daarnaast is er een gigantische collectie denim broeken. Bij de nieuwste Score, op de Korte Lijnbaan dus, zijn er echter ook nog wat exclusieve extra’s! Kom er bijvoorbeeld prachtige kleren van Samsøe & Samsøe of Closed shoppen. ''Wij hebben de meeste brands van alle Score winkels in Nederland.'' vertelt store manager Wesley.

Ook het assortiment aan schoenen is breder dan (tot nu toe) in andere filialen. Vans, Era en BOSS schoenen, maar natuurlijk nog veel meer, staan klaar in de stijlvol ingerichte winkel. Zo kan je jezelf van top tot teen stylen met de beste merken.

Ook de gastvrijheid is tip top in orde. Er hangt een huiselijke sfeer op de Korte Lijnbaan en het personeel doet er alles aan om je op je plek te laten voelen. Op de onderste verdieping kan je nu zelfs genieten van een gratis bak koffie! Ga lekker zitten, pak een koekje en bedenk terwijl je een bakkie drinkt in welke kleur je die trui gaat nemen.

‘Wij hebben de meeste brands van alle Score winkels in Nederland.’
Wesley, store manager Score
Score koffie 2
Score Closed

Er is nu trouwens een mid season sale waar je u tegen zegt bij Score. Twijfel dus niet en kom langs bij de Lijnbaan op nummertje 60!

Openingstijden

Maandag:12:00 - 18:00
Dinsdag:10:00 - 18:00
Woensdag:10:00 - 18:00
Donderdag:10:00 - 18:00
Vrijdag:10:00 - 21:00
Zaterdag:10:00 - 18:00
Zondag:12:00 - 17:00
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
15 november 2022
Frontrunner