Logo
Rejoes vintage winkel interieur
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
18 september 2023
Frontrunner

Dol op vintage shoppen? Dan hebben we leuk nieuws! Ontdek deze nieuwe vintage winkel in Rotterdam Centrum: REJOES. Een winkel van maar liefst 600 vierkante meter met zorgvuldig geselecteerde tweedehands kleding.

Rekken vol vintage parels

De winkel bevindt zich midden in Rotterdam Centrum, op de hoek van de Oude Binnenweg. Neem hier de roltrap naar boven en stap binnen in een waar vintage paradijs.

Er staan rekken vol met kleding, waar je ongetwijfeld unieke vintage parels zult vinden. Denk aan jurken in diverse stijlen, feesttopjes, casual sportkleding, rokken en nog veel meer, geprijsd tussen tien en dertig euro. Door de winkel heen liggen ook verschillende tassen, petjes en andere accessoires.

Rejoes rekken met kleding
Rejoes Rotterdam van buitenaf

Gezellig interieur

De winkel is ruim opgezet en gevuld met een overvloed aan kledingrekken. Ondanks de omvang van de winkel, hangt er een huiselijke sfeer.

De rekken zijn geplaatst rondom een grote kleurrijke boom met sierlijke takken waaraan lampjes, tassen, kledingstukken, riemen en sjaaltjes hangen. Het is een soort groot DIY-project van het personeel. Ook de pilaren in de winkel hangen vol sjaaltjes en kledingstukken en de muren zijn kleurrijk gemaakt met street art. Daarnaast is er een te gek groot schilderij van drie oranje katten die zeker de aandacht trekt!

Ben je moe van al het shoppen? Plof dan neer op een van de banken. Helemaal achterin de winkel vind je een aantal paskamers met voldoende spiegels om je vondsten te bekijken voordat je het aanschaft.

Rejoes boom Rotterdam
Interieur Rejoes Rotterdam

Ga jij binnenkort op bezoek bij REJOES? Via de knop hieronder vind je nog meer vintage winkels in Rotterdam!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
18 september 2023
Frontrunner