Logo
Banlieue opent binnenkort
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
15 oktober 2023
Frontrunner

Leuk nieuws! Clan de Banlieue opent binnenkort hun nieuwe locatie op de Korte Lijnbaan. Daar shop je straks een uitgebreide collectie tracksuits, jassen en accessoires. Lees verder voor meer info!

Lifestyle merk

Clan de Banlieue is een lifestyle merk dat is opgericht in 2014. Het begon allemaal met een schoolproject, waarbij een van de oprichters een T-shirt ontwierp en begon te verkopen via Instagram. Het T-shirt verwierf snel populariteit en trok de aandacht van mensen uit het hele land.

Met hun rauwe en authentieke stijl wisten ze een loyale gemeenschap van modeliefhebbers aan zich te binden. In 2017 opende Clan de Banlieue hun allereerste winkel aan de Zaagmolendrift in Rotterdam Noord.

Van Noord naar het Centrum

Ze ruilen hun huidige locatie aan de Zaagmolendrift in Rotterdam Noord in voor een pand aan de Korte Lijnbaan. Naar verwachting gaat hun nieuwe winkel midden oktober open; op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verbouwing. De voornaamste reden voor de verhuizing? Het merk heeft de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt.

Op hun nieuwe locatie aan de Korte Lijnbaan zullen ze over maar liefst drie verdiepingen en een oppervlakte van 600m2 beschikken. Met deze ruimere locatie komt ook een uitgebreider assortiment. De begane grond wordt toegewijd aan de winkel, en hun kantoor verhuist mee naar andere verdiepingen in het pand.

Ben jij blij met dit nieuws?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
15 oktober 2023
Frontrunner