Logo
Het Goed stellingkast

Shoppen kun je in Rotterdam natuurlijk tot je erbij neervalt bij de vele bekende grote namen. Maar voor de échte koopjesjagers onder ons: Rotterdam Centrum biedt ook een groot aantal leuke en verrassende kringloopwinkels.

De meest bijzondere hebben we voor je op een rijtje gezet! Heb je zelf thuis nog spullen of kleding liggen, die je eigenlijk niet meer gebruikt? Deze kun je inleveren bij de kringloopwinkels in Rotterdam Centrum. Wel zo duurzaam!

Het Goed

Op de Mariniersweg zit Het Goed. Voor kleine prijsjes shop je hier de leukste kleding, meubels, elektrische apparaten, boeken en curiosa bij elkaar. De afdelingen zijn netjes ingericht, de sfeer is super relaxed en je vindt er alles wat je nodig hebt. En nog veel meer!

Deze verrassende kringloopwinkel telt maar liefst drie etages. En het leuke is: elke dag wordt het assortiment aangevuld. Neem dus gerust even de tijd. In Het Goed kun je urenlang ronddwalen en op zoek gaan naar de mooiste verborgen pareltjes.

Het Goed kledingrek
Het Goed stellingkast

ReShare Store

Kleding kopen én iets goeds doen voor je medemens en het milieu. Dat doe je bij de ReShare Store Rotterdam: de tweedehands en vintage kledingwinkel van het Leger des Heils. Een winkel waar je alle lagen uit de Rotterdamse samenleving ontmoet en waar iedereen van harte welkom is. Je beleeft er een mooie shopervaring en alle opbrengsten gaan naar hulpprojecten van het Leger Des Heils. Mooi toch!

Reshare jassen
Reshare voorkant