Logo
Nieuwe winkel FEST Rotterdam centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
20 oktober 2021
Frontrunner

Onlangs opende het Nederlandse interieurmerk FEST hun eerste Rotterdamse brand store aan de Delftsevaart. Hier kun je terecht voor een uitgebreide collectie designmeubelen en woonaccessoires, maar ook gratis interieuradvies en kunst van de Rotterdamse Elsemarijn Bruys.

The Dutch interior brand FEST recently opened their first Rotterdam brand store on the Delftsevaart. Here you can find an extensive collection of design furniture and home accessories, but also free interior advice and art by the Rotterdam artist Elsemarijn Bruys.

Flexwerkplekken

De eyecatcher van FEST Rotterdam is de tweede etage. Het is namelijk helemaal ingericht als appartement met de eetkamertafel en -stoelen als flexwerkplekken. Handig als je behoefte hebt aan een andere omgeving om in te werken.

Bekijk ook deze flexwerkplekken in Rotterdam Centrum!

Flex work spots

The eyecatcher of FEST Rotterdam is the second floor. It is furnished as a fully-fledged apartment with the dining room table and chairs as flexible workplaces. Very convenient if you're craving a different environment to work in.

Check out these flex work spots in Rotterdam Centre.

Flexwerkplekken FEST Rotterdam Centrum

Modern en kleurrijk

FEST Rotterdam is ontworpen door Pepijn Smit van S-P-A-C-E projects. Naast de kenmerkende stijl van FEST - modern, speels en uplifting - is het design een knipoog naar het modernistische karakter van het pand en de stad.

De kenmerkende zwart-wit balans uit de voorgevel wordt weerspiegeld in de geometrische lijnen van de winkelinrichting. Daarnaast komen ook de moderne kleuren, geel, rood en blauw terug in het interieur.

Kleurrijke FEST shop Rotterdam Centrum
Producten Fest Rotterdam Centrum

Wanneer ga jij langs?

De winkel is sinds 8 oktober open for business! De winkel biedt betaalbaar high-end design en goede service. Wanneer ga jij langs om deze mooie nieuwe winkel in Rotterdam Centrum te bewonderen?

Fest winkel locatie Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
20 oktober 2021
Frontrunner