Logo
Shop till you drop

Bezoek de DEVON winkel in de Koopgoot!

DEVON 3

Waar je voorheen de populaire items van DEVON shopte op de Lijnbaan, ben je sinds kort welkom in de Koopgoot in Rotterdam! De nieuwe winkel is feestelijk geopend en klaar om je te ontvangen.

Met meer dan veertigduizend volgers op Instagram is DEVON een populaire plek geworden - zowel in Rotterdam als online - om de leukste kleurrijke outfits te scoren. Met elke week nieuwe items, houdt het account van DEVON je dagelijks op de hoogte van leuke nieuwkomers en slimme combinaties.

On- en offline shoppen

Hoe fijn online shoppen ook kan zijn, er gaat niks boven het voelen, zien en passen van de kleding in de winkel. De grote lichtgevende letters in de etalage lokken je al snel naar binnen. Eenmaal daar, kan je de winkel bijna niet niet verlaten zonder iets te kopen.

DEVON 2
DEVON 5

Kleurrijke collectie

Er worden regelmatig trendy items toegevoegd aan de collectie. Verwacht kleurrijke pakken, handige tops voor een avondje in de stad, en de leukste kleurrijke laarzen. Het assortiment is enorm en de prijzen bescheiden. Mocht je er niet uitkomen, helpen de vriendelijke dames in de winkel je graag!

DEVON 6
DEVON 7
Heb jij de nieuwe DEVON winkel al gezien?