Logo
Dunkin Donuts 2 ️ Byron solomon
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
31 mei 2022
Frontrunner

Zoetekauwen opgelet. Deze lekkere zoete lekkernijen vind je in Rotterdam Centrum. Heerlijk om mee te nemen als cadeau of om jezelf te verwennen. Van bonbons, wafels tot machtige taarten. Hieronder de lekkerste zoetigheden in het centrum.

Banketbakkerij van Beek & Specker

Deze bekende Rotterdamse bakker is misschien geen vreemde voor je. Maar wist je dat ze een nieuwe prachtige locatie hebben op de Karel Doormanstraat, een paar deuren verder van waar ze eerst zaten.

Bij van Beek & Specker loop je echt in het walhalla van zoetigheid. De lekkerste taartjes, bonbons en alles wat met chocola te maken heeft vind je hier. Ideaal als je op zoek bent naar een cadeau voor een speciale gelegenheid of een lekkere verjaardagstaart.

Banketbakkerij van Beek Specker opening
Banketbakkerij van Beek Specker cadeau

Belicio Cheatday

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst, want Belicio is echt de ultieme plek voor een zoete snack.

Bij Belicio is het motto ‘over de top’. Dit betekent dat je hier de meest unieke en extravagante creaties kunt bestellen. Denk aan freakshakes, bubble waffles, cookie dough, crêpes, cookie sandwiches en meer.

Belicio Delicious Cheat day

SUE

Zoete trek maar toch aan de gezondheid denken? Ook daar is een oplossing voor, namelijk de SUE bites. Heerlijk vierkante snacks die glutenvrij, lactosevrij, vegan en geraffineerd suikervrij zijn. Een gebakje in een gezond jasje dus, met smaken zoals Snickers, Bounty's, cheesecake, banoffee, tiramisu en meer. Je kan ze lekker opeten in het restaurant van SUE of meenemen naar huis.

Capri

Voor die warme zomerdagen is dit natuurlijk de ideale tip. Want op de Karel Doormanstraat eet je de echte Rotterdamse ijsjes bij Capri. Een waar begrip en al sinds 1957 gevestigd in de stad, waar de ijsjes smaken zoals ze dat in Italië doen. Geniet op het terras van de vele smaken of loop een rondje door het centrum terwijl je geniet van deze zoete verfrissing.

Benieuwd naar meer? Lees het artikel van de Maas Meisjes over ijssalons in Rotterdam Centrum.

Ijsje capri rotterdam centrum

Dunkin' Donuts

Deze bekende keten heeft zijn plekje gevonden in de Koopgoot. In alle soorten en kleuren eet je hier heerlijke zoete donuts. Smaken als White Chocolate Marshmallow, Swirl Donut gevuld met Nutella, American Cheesecake donuts, White Chocolate Oreo donuts staan op het menu.

Neem ze mee om te trakteren op werk, voor een verjaardag of natuurlijk als verwennerij voor jezelf.

Dunkin Donuts Koopgoot Rotterdam
Dunkin Donuts 1 ️ Byron solomon

Jamin

Een klassieker, natuurlijk. Want bij Jamin hebben we allemaal wel eens honderd rondjes gelopen terwijl we onze snoepzak vullen. Tot 'ie bijna niet meer dichtkan het liefst.

Maar de schepsnoep is niet het enige wat Jamin zo leuk maakt. Allerlei producten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord of die niet zomaar in de supermarkt liggen vind je hier. De ultieme plek dus voor een zoete verrassing!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
31 mei 2022
Frontrunner