Logo
Nieuwe vestiging

Openingsweek Dudok Patisserie op de Meent

Dudok Studio okt23 33
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
28 november 2023
Frontrunner

Ben jij een echte zoetekauw? Dan is dit nieuws voor jou! Dudok Patisserie is verhuisd van de Westewagenstraat naar een nieuwe vestiging aan de Meent 33a. Vanaf vandaag zijn alle liefhebbers van de Rotterdamse patisserie welkom om de nieuwe zaak te bewonderen én te profiteren van verschillende acties en aanbiedingen die de hele week door lopen.

Vernieuwde huisstijl

De gloednieuwe winkel presenteert een geheel vernieuwde huisstijl van Dudok Patisserie. Verwacht een eigentijdse en warme sfeer, waarbij de herkenbare Dudok-signatuur samensmelt met frisse en moderne elementen. De vernieuwde huisstijl weerspiegelt niet alleen de ontwikkeling van Dudok Patisserie, maar versterkt ook de unieke ervaring die klanten kunnen verwachten bij een bezoek aan hun locatie aan de Meent. Zo kunnen gasten plaatsnemen voor een heerlijk kopje koffie of thee en daarnaast natuurlijk ambachtelijke lekkernijen.

Dudok Studio okt23 12
Dudok eerste selectie 7

Uitbreiding assortiment

Het assortiment van Dudok wordt uitgebreid met enkele verrassende nieuwe producten. Naast hun ambachtelijke patisserie introduceert Dudok schepijs als een nieuwe toevoeging aan hun assortiment. Geniet hier voortaan van heerlijk schepijs, in bekende Dudok-smaken, waaronder Dudok Original Appeltaart, Red Velvettaart en Citroen Meringue.

Dudok ijsboks

Ga jij deze week langs de nieuwe Dudok Patisserie?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
28 november 2023
Frontrunner