Logo
In het Groot Handelsgebouw

Ontdek deze nieuwe Rotterdamse hotspots!

Krozantatghg7
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
13 juni 2023
Frontrunner

Het Groot Handelsgebouw (GHG), een bekend begrip voor iedere Rotterdammer, is gevestigd in het kloppende hart van Rotterdam Centrum, pal naast Rotterdam Centraal. Met twee nieuwe hotspots wordt er nieuw leven geblazen in dit iconische gebouw. Lees erover in dit artikel!

Krozant

Op 17 juni opent bakkerij Krozant haar deuren in het iconische GHG, waarmee een langgekoesterde meisjesdroom werkelijkheid wordt voor de eigenaren, Yvette Jansen en Nadia Stam. Met hun typisch Rotterdamse 'niet lullen, maar poetsen' mentaliteit hebben ze jarenlang vol passie gewerkt aan hun bakkerij. Deze unieke plek bezoek je straks voor versgebakken croissants, broodjes, pastries en goede koffie.

Croissants in een nieuw jasje

In deze nieuwe hotspot wordt de croissant in een nieuw jasje gestoken. De croissants worden aangeboden in verschillende vormen en maten, waardoor er voor ieder wat wils is. Voor de liefhebbers zijn er de tijdloze klassiekers, zoals de heerlijke chocolade- en koffiebroodjes. Maar ook voor de avontuurlijke fijnproevers is er een scala aan unieke creaties te ontdekken.

Probeer bijzondere combinaties, zoals een croissant met sappige kippendij en mangochutney, of een croissantje BLT met citroenmayonaisse. Het menu biedt tevens een scala aan andere zoete en hartige gebakjes, evenals smakelijke belegde broodjes en heerlijke koffie van Rotterdamse Giraffe Coffee Roasters.

‘‘Het maken van Krozanten kost veel tijd en liefde, op deze plek heeft iedereen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze keuken en die liefde te ervaren.'’
Yvette Jansen
Krozantatghg10
Krozantatghg7

The Rooftop

Eind juni is het mogelijk om het dak van GHG op te gaan. De gloednieuwe hotspot The Rooftop opent dan zijn deuren! The Rooftop biedt een adembenemend dakterras waar je naast eten en drinken geniet van meeslepende activiteiten en spannende games voor alle leeftijden. Speel arcadespelletjes, tafelvoetbal en het is zelfs mogelijk om te verdwalen in een levensgroot doolhof.

Culinair genot op hoogte

Tijdens een bezoekje aan The Rooftop geniet je op hoogte van lekker eten en drinken, en natuurlijk het prachtige uitzicht op Rotterdam Centrum. Het restaurant en bar, onder leiding van de Spinning Group met Smoke Masters als keukenchef, bieden een uitgebreid toegankelijk menu en een bar met verschillende verfrissende opties.

Alles wordt gemaakt in de open keuken en bij twee bruisende foodstations. Van smash burgers en loaded fries tot gezonde salades en lunchopties, er is voor ieder wat wils. Ook is een kopje koffie of thee mogelijk, natuurlijk in combinatie met vers gebak.

Therooftopatgroothandelsgebouw
Groothandelsgebouw

Ben jij binnenkort te vinden in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam Centrum?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
13 juni 2023
Frontrunner