Logo
Melief Bender 3
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 januari 2023
Frontrunner

Na meer dan een jaar wachten kunnen we binnenkort weer biertjes drinken bij het oudste café van Rotterdam! Op 16 januari opent Melief Bender haar vernieuwde deuren.

De (her)opening

Op maandag 16 januari is het langverwachte moment daar: Melief Bender opent haar deuren! Na meer dan een jaar verbouwen is deze Rotterdamse icoon terug en klaar om je te ontvangen.

"Dan zijn we weer die volle kroeg gevuld met mooie verhalen, goede muziek en gezellige mensen die genieten van een lekker glas bier of wijn aan onze bar." luidt hun Facebook pagina. Het team staat weer klaar om iedereen te voorzien van een gezellige avond met pils, bitterballen en een praatje. Dit keer alleen in een gerenoveerd café. Maar geen zorgen, de authentieke uitstraling van Melief gaat niet verloren.

Het oudste café

Café H.J. Melief Bender is het oudste café van Rotterdam. Wat begon in 1876 als dranklokaal is uitgegroeid tot een van de bekendste cafés die onze stad kent. Een café dat het bombardement heeft overleefd, dat in de jaren vijftig kunstenaars, dichters en journalisten trok, het café dat meerdere eigenaren heeft gezien en het café dat waarschijnlijk de meest trouwe stamgasten heeft van de stad. En, na al die jaren, blijft het dé plek voor een goed glas getapt bier.

Ben jij erbij op 16 januari?

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 januari 2023
Frontrunner