Logo
Voetjes van de vloer

Strandopening Hoek van Holland 2024: hier wil je bij zijn!

Claire Droppert Hoek van Holland
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
3 april 2024
Frontrunner

Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, is het weer tijd voor de jaarlijkse strandopening in Hoek van Holland. De voetjes kunnen van de vloer, want met artiesten als La Fuente, Kriss Kross Amsterdam en Jody Bernal belooft het een feest te worden!

Strandfeest opening Hoek van Holland 2024

Zoals elk jaar openen een aantal beachclubs hun deuren om jouw te voorzien van een goed feestje. Zo vind je zoals altijd bij Royal het Royal Festival. Met maar liefst vijf verschillende podia luister je hier naar de live optredens van onder anderen Jody Bernal, Lucas and Steve, Lady Bee, Kriss Kross Amsterdam, Bombastic, en Feest DJ Aron.

Ook opent Villa on the Beach haar deuren voor een mooi festival, met optredens van La Fuente, Roog, Trobi, Freddy Moreira en meer. Tot slot kan je zoals elk jaar naar de Maribu Beach, waar coverband Bahama's vanaf 16.00 uur zorgt voor de beste tunes.

Claire Droppert Hoek van Holland
Hoek van Holland Rob van der Teen min

De braderie

Wel naar het strand maar liever geen feestje pakken? Bezoek dan de jaarlijkse braderie! Vanaf 10.00 tot 16.00 uur kan je langs de Rivierkant struinen langs talloze kramen in een van de grootste braderieën van Zuid-Holland.

Pak de metro naar Hoek van Holland

Het belooft een drukke dag te worden en als het meezit inclusief een lekker zonnetje. De beste manier om Hoek van Holland te bereiken is natuurlijk met de metro. Want met de komst van metrolijn Hoek van Holland komt de kustlijn wel heel dichtbij! Deze metrorit duurt maar 37 minuten vanuit het centrum.

2230457 BIZ Rotterdam aan zee Linked In header 1128x191px v2 kopie
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
3 april 2024
Frontrunner