Logo
Dikke Mic Rotterdam Laura Siliquini
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
23 januari 2023
Frontrunner

Een avondje zingen in een karaoke bar in Rotterdam Centrum? Op de klassiekers van ABBA en André Hazes zing je hier de longen uit je lijf en heb je een gezellige muzikale avond.

Maar waar vind je nou die echte karaoke bars in Rotterdam Centrum? We zijn op onderzoek gegaan en tot de conclusie gekomen dat je deze meezingcafés en zangkroegen een keer moet proberen!

Karaoke Bar Fame

Waar veel Rotterdamse karaoke bars aparte ruimtes hebben, onderscheidt Karaoke Bar Fame zich door alles gewoon in één ruimte te gooien. 'No shame @ Fame!' zeggen ze op hun website. Schaamte moet je hier thuislaten dus, als je voor een volle ruimte jouw favo nummers mee blèrt.

Seoul Sista

Seoul Sista opende haar tweede vestiging in Rotterdam Centrum, namelijk aan het Weena. Niet alleen is dit de plek geworden voor lekkere Koreaanse BBQ, het is ook de plek voor een avond vol met zang! Boek dus een avondje eten, drink wat cocktails en zing met je vrienden een avond lang in een van de karaoke kamers.

Dikke Mic

Net even buiten Rotterdam Centrum, op de Vijverhofstraat in Rotterdam Noord, vinden we Dikke Mic. Het is kleine broertje van 'speeltuin voor volwassenen' Mooie Boules. Een streetfood- en karaoke bar in Japanse stijl; daar komt karaoke immers vandaan!

In een knusse kamer zingen je samen met je vrienden, familie of collega's zo hard en vals als je kan. Ondertussen kan je ook een kans wagen bij de grijpmachine, of kijken of je harder tegen de boksbal kan slaan dan je vrienden.

Liever jouw zangtalent aan de hele zaal laten horen? Boven in het café is een openbare karaoke machine mét podium.

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
23 januari 2023
Frontrunner