Logo
Nationale Museumweek

Geoorloofd frauderen met de museumkaart van een ander

20240304 Museum Week Social1x13

Heb je zelf geen museumkaart maar wil je heel graag musea bezoeken tijdens de Nationale Museumweek 2024? Gebruik dan de kaart van een ander!

Tijdens de Nationale Museumweek 2024, van zaterdag 30 maart tot en met 5 april, mag je geoorloofd frauderen met de museumkaart van iemand anders. Op die manier kan je genieten van alle kunst die Rotterdam te bieden heeft!

Bezoek de Museumweek

Museumkaarthouders mogen die week voor één keer hun Museumkaart uitlenen aan iemand anders. Waarom? Op die manier kan iedereen makkelijker in contact komen met al het moois dat de musea te bieden heeft. Er is namelijk een museum voor iedereen: of je nou voor de mensen gaat, in plaats van de kunst, of je maar vijf minuten wil gaan, of juist voor de giftshop gaat. Iedereen wordt uitgenodigd een museumkaart te lenen van iemand die ze kennen.

De Museumkaart geeft ruim 1.5 miljoen kaarthouders het hele jaar door toegang tot meer dan 500 musea. Tijdens de Nationale Museumweek wil de Museumvereniging zoveel mogelijk nieuwe mensen de voordelen van een Museumkaart laten ervaren. Daarom kijken musea die week niet naar de foto op je kaart, en kun je met de kaart van een ander naar het museum.

Wereldmuseum Ossip van Duivenbode
Ben je al eens in het Wereldmuseum geweest?

Musea in Rotterdam

Nog geen idee welk museum jij deze Nationale Museumweek gaat bezoeken? Wij hebben een aantal mooie musea in Rotterdam op een rij gezet, die niet mogen ontbreken op je lijst als je dan toch die kaart van iemand hebt weten te bemachtigen!

20240304 Museum Week Social1x13
Nationale Museumweek
Meer info over deze kunstzinnige week lees je hier!