Logo
Schaatsen onder de regenboog

De Schaatsbaan Rotterdam is open!

Schaatsbaan Rotterdam

Op zaterdag 25 november opent Schaatsbaan Rotterdam voor de 11e keer de deuren! Weer een nieuw jaar vol ijsplezier en schaatsen onder de regenboog. Trek je schaatsen uit de kast en beleef de komende drie maanden het plezier van Schaatsbaan Rotterdam.

Grand opening

Zoals ieder jaar kan je op de dag van de opening voor slechts €1,- komen schaatsen. Voor de jongste bezoekertjes is er die ochtend een Sinterklaasshow en de avond wordt afgesloten met de populaire Silent Disco. De perfecte aftrap voor een nieuw schaatsseizoen!

Iconische promotiefilm

Bij aanvang van het (vorige) 10e seizoen noemde burgemeester Aboutaleb Schaatsbaan Rotterdam een icoon voor de stad en plaatste het daarmee in het rijtje met de Maasbruggen, het Centraal Station en de Markthal. Directeur Tijs Nederlof zei hier destijds over; “Een prachtig compliment, veel mooier kun je ze niet krijgen”. In navolging van de uitspraak van de burgemeester is daarom onderstaand promotiefilmpje gemaakt, met daarin een hoofdrol voor schaatslegende Henk Angenent. “Het is een plek waar sport, beleving én mensen samenkomen. Dat hebben we geprobeerd uit te beelden in deze film”, aldus Nederlof.

Een winter vol evenementen

Ook dit seizoen puilt de evenementenkalender weer uit. Benieuwd wat je te wachten staat? Hieronder delen we een overzicht:

  • Grand Opening op 25 november
  • Heineken Afterwork op 7 december
  • Junior Club op 13 december
  • Santa Skate op 22 december
  • Koud & Nieuw op 1 januari

Dit is slechts het topje van de ijsberg, alle overige evenementen vind je op de website van Schaatsbaan Rotterdam. De schaatsbaan is dit jaar geopend t/m 24 februari 2024. Zien we je op het ijs?