Logo
OX space Rotterdam 1
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 maart 2024
Frontrunner

OX gaat dicht! Maar niet getreurd, het is tijdelijk. Voor een periode van zes maanden sluit OX haar deuren om een grotere en betere versie van zichzelf te worden. Kom afscheid nemen met deze toffe events!

Bezoek OX voor deze toffe afscheidevenementen

Voor de laatste maand is er flink uitgepakt met de programmering; een divers programma aan live muziek, guest chefs, creatieve workshops en natuurlijk een knallende closing party op 22 maart. Zie hieronder een toelichting van een aantal highlights in het programma.

OX space Rotterdam 2
OX space Rotterdam 3

Sonic perspective : Ambient & Electronic

‘Sonic Perspective’ is een muzikale avond met 3 elektronische live acts. Deze avond wordt gehost samen met Delawhere, een franse muzikant en producer. Verwacht een audiovisuele ervaring met synthesizers, akoestische piano, opzwepende ritmes en hypnotiserende visuals. Nadien is er een afterparty gecureerd door OX.Radio.

Line up:

  • Brunno Sitton + Jaewoo Shin (live)
  • Delawhere (live)
  • Max Frimout (live)

Wanneer: zaterdag 2 maart, 20.00 tot 01.00 uur

Kosten: tickets zijn €14,-

Spring market

Lentekriebels? Kom dan langs bij OX Spring Market! Met een gecureerde selectie van local businesses en creatives is er voor ieder wat wils. Verwacht kraampjes met vintage, design, sieraden, wijn, keramiek, sieraden en nog veel meer!

Wanneer: zondag 3 maart, 12:00 tot 18:00 uur

Gratis entree

Guest chefs : Nikki & Julia

Nikki & Julia van Braque zullen een heerlijk 4-gangen diner bereiden. Het menu zal volledig vegan zijn en is voornamelijk gebaseerd op seizoensproducten. Gasten worden verwelkomd met zelfgemaakte augurken, warm brood en een kleine verrassing!

Wanneer: zaterdag 9 maart, vanaf 19:00 uur

Kosten: volledig 4-gangen diner €33,-. Wijn of non-alcoholische pairings €17,-.

OX : Closing party

Helaas komt aan al het goede een (tijdelijk) einde, maar dat moet natuurlijk gevierd worden! Op vrijdag 22 maart zal OX voor één laatste keer alles uit de kast trekken om een onvergetelijke avond te bieden. OX.Radio zorgt uiteraard voor de programmering en nodigt al haar residents uit.

Wanneer: vrijdag 22 maart, 21:00 tot 02:00 uur

Kosten: tickets €10,-

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 maart 2024
Frontrunner