Logo
Museumnacht010 2023 Depot Boijmans Fotograaf Aad Hoogendoorn 2 min
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
27 februari 2024
Frontrunner

Benieuwd welke leuke evenementen er in maart op je staan te wachten in Rotterdam? Van culturele nachten tijdens Museumnacht010, tot aan boeken laten signeren tot de bekendste schrijversfamilie van Nederland. Vul jouw agenda met deze leuke events!

Cultureel genieten tijdens Museumnacht010

Op 2 maart 2024 is het weer zover: Museumnacht Rotterdam. Verken de Rotterdamse musea tijdens de late uurtjes voor een unieke ervaring. Van 20:00 tot 01:00 uur heb je toegang tot ruim 35 culturele hotspots in Rotterdam.

Benieuwd naar het programma? Die staat vol met tentoonstellingen, performances, workshops, smaakexplosies en meer! Het is dus knap lastig om een keuze te maken. Lees ons artikel via onderstaande button voor een paar goede tips!

Museumnacht010 2023 Depot Boijmans Fotograaf Aad Hoogendoorn 2 min

Shoppen bij de Waluw Vintage Markt

Heb jij zin om tijdens eerste Paasdag lekker te gaan shoppen? Op 31 maart ben je welkom bij de Waluw Vintage Market - paas editie de Doelen Rotterdam, van 11.00 tot 17.00 uur.

Het is alweer de vierde editie, waar ze deze keer niet alleen een vintage walhalla hebben gebouwd, maar waar ook een up-cycling afdeling zal zijn. Een duurzame manier om van iets ouds, iets nieuws te maken!

Naast muziek is er heel de dag een bar met drankjes en is er een lekkere lunch te verkrijgen. Kaarten zijn te koop via deze link!

De Doelen Schouwburg Rotterdam Centrum

Familie Chabot signeert tijdens de Boekenweek 2024

Alle boekliefhebbers opgelet: de jaarlijks terugkerende Boekenweek vindt eind maart plaats! Van 16 t/m 24 maart om precies te zijn. Dit jaar is het thema "Bij ons in de familie", en het Boekenweekgeschenk wordt daarom geschreven door de grootste schrijversfamilie van Nederland: de familie Chabot.

En waar kan je de Boekenweek nu beter vieren dan bij Donner? Op zondag 17 maart, tussen 16.00 en 17.00 uur is de familie Chabot aanwezig bij de boekenhandel om hun werk te signeren. Reserveren of een kaartje kopen is niet nodig, je kan gewoon binnenwandelen en dan vind je de familie op de afdeling literatuur!

Donner zijkant
Donner interieur rotterdam

Toptalenten bij het ISU WK Shortrack

Ben jij fan van schaatsen en shorttrack? Dan is dit je kans! Van 15 t/m 17 maart 2024 zal de wereldtop van het shorttrack zich melden in Rotterdam Ahoy om te strijden voor het hoogste podium. Wil jij hierbij zijn? Kaarten kopen is nog mogelijk! Scoor via deze link je kaartje voor één of meerdere dagen.

Ahoy Iris van den Broek 1

Een magisch candlelight concert

Heb je altijd al eens een concert bij kaarslicht mee willen maken? Op vrijdag 15 maart wordt de Laurenskerk weer omgetoverd tot een magische beleving, waar de muziek van Coldplay en Imagine Dragons zal worden gespeeld tussen honderden kaarsen. Een prachtig effect voor een onvergetelijke avond!

Er zijn twee tijdsloten in de avond beschikbaar. Bekijk het hele programma én koop je ticket via deze link.

Laurenskerk Iris van den Broek
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
27 februari 2024
Frontrunner