Huiselijk Woonwinkels in het MaHo kwartier

Geschreven door Julia Albering
Frontrunner

De mensen maken MaHo. De wijk is levendig en gevuld met leuke winkels van Rotterdamse ondernemers. Iedereen staat vol enthousiasme voor je klaar, wat er vaak voor zorgt dat je met goed gevulde tassen naar huis gaat.

Deze Rotterdamse wijk is gevuld met talloze hotspots. Het Maagd van Holland kwartier bestaat uit de Pannekoekstraat, Nieuwemarkt en Botersloot. We wandelen vandaag langs alle woonwinkels in de buurt.

Femkeido

Femkeido is relatief nieuw in de buurt. In 2020 opende deze woonzaak haar deuren in de Pannekoekstraat. Femkeido voert prachtige merken als Vitra, Flos, Moroso, Moooi en Muuto. De veelzijdigheid van Femkeido zorgt ervoor dat ze iedereen zo goed mogelijk kunnen adviseren en inspireren!

Depot Rotterdam

Depot Rotterdam is al jaren well known, zowel voor nationale als internationale opdrachten. Dit ontwerpbureau zit in een prachtig hoekpand in de Pannekoekstraat. De mooiste meubels, kunst en decoratie is te vinden bij Depot Rotterdam. Het team staat klaar voor elk advies. Wil je zien waar dit team allemaal toe in staat is? Hop langs bij the bellhop hotel in de Witte de Withstraat. Ze hebben hier zowel de kamers, de receptie als de bar ontworpen.

Homestock

Even oversteken en je komt terecht bij Homestock. Homestock staat bekend om alle unieke meubels maar vooral kleurrijke accessoires. Je vindt in de winkels zowel nieuw meubilair evenals vintage. Maar je zult vooral druk zijn met ronddwalen in dit mini warenhuis met spullen voor in huis.

Fest

Mocht je huis dan nog niet vol staan met nieuwe spullen, loop dan nog even naar deze nieuwe winkel in Rotterdam Fest. Als je even heel snel MaHo uitloopt, en de Delfstevaart inloopt kom je terecht in deze geweldige flagshipstore. Fest bestaat al acht jaar en is vanaf nu dus ook in Rotterdam te vinden. Eigenaresse Femke Furnée startte het bedrijf vanuit haar eigen behoefte naar origineel en betaalbaar design voor in huis.

Geschreven door Julia Albering
Frontrunner
Meer #Winkelen