Skechers Binnenkort op de Lijnbaan!

Geschreven door Mathilde Simon
Frontrunner

De opening van een nieuwe winkel is altijd leuk. En al helemaal op een plek midden in het bruisende gedeelte van de stad, namelijk de Lijnbaan. Vanaf midden april kan je hier terecht voor je nieuwe Skechers schoenen!

Het is nog even wachten, maar binnenkort opent hier in het voormalige JD sports pand de nieuwe Skechers winkel. Een locatie die gemaakt lijkt te zijn om sneakers te verkopen! Met maar liefst 504 m2 kan je hier binnenkort terecht voor een gloednieuw paar sportschoenen.

Skechers

De Skechers schoenen zijn niet voor niks winnaar van meer dan 100 awards. Er zit namelijk een technologie achter, die perfect is voor hardlopen, trainen, wandelen en golfen. De zool is namelijk dik en rond, die extra dik is onder de hiel. Hierdoor bootsen ze lopen op een zachte ondergrond, zoals zand of gras na. Beter voor je voetspieren én je bloedsomloop.

Innovatie, comfort, kwaliteit en stijl zijn de belangrijkste pilaren van Skechers, ontwikkeld voor mannen, vrouwen en kinderen. En binnenkort gewoon bij ons op de Lijnbaan!

Geschreven door Mathilde Simon
Frontrunner
Meer #Winkelen