Logo
Rawr

Ontdek de Jungle Experience in de Koopgoot

Sterrin Jungle Experience
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
25 juni 2023
Frontrunner

Ga mee op ontdekkingstocht door de jungle in Rotterdam! Deze pop-up shop in de Koopgoot wordt namelijk volledig omgetoverd tot een tropische jungle.

Een leuk uitje voor alle kinderen die van de jungle en reptielen houden. Lees snel verder voor alle details van dit unieke uitje in Rotterdam Centrum.

Een Rotterdamse jungle

Vanaf 29 juni tot en met 23 juli, van woensdag tot en met zondag, waan je je even in de jungle in onze Rotterdamse Koopgoot. Een van de winkels hier wordt namelijk volledig omgetoverd tot een ware Jungle Experience. Naast dat het al heel leuk is om over het kronkelpad te lopen, tussen de tropische bomen en lianen, ga je hier op de foto bij verschillende spots, doe je mee aan een quiz en word je omringd door geuren, geluiden en kleuren van de jungle.

Jungle Experience Koopgoot

Ontmoet Sterrin

Je kent Sterrin misschien al van programma's als Reptielengek en Expeditie Robinson, waar ze haar kennis over reptielen met veel liefde deelde. Als ecoloog en reptielendeskundige weet zij namelijk alles van reptielen en de jungle! Geen beter persoon dus om de pop-up shop te openen!

Sterrin is op 29 en 30 juni aanwezig in de Jungle Experience om jou alles te vertellen over de dieren die zich in de jungle bevinden. Ook leuk: je kunt op deze dagen een meet and greet met haar winnen!

Kom naar de jungle in de Koopgoot

Kom een kijkje nemen in de Rotterdamse jungle. De jungle is open van 29 juni tot en met 23 juli, elke woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Zien we jou daar?

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
25 juni 2023
Frontrunner