Tech-news MediaMarkt Tech Village komt naar Rotterdam

Geschreven door Mathilde Simon
Frontrunner

Goed nieuws voor alle tech-lovers! Dit najaar opent de MediaMarkt in het centrum een Tech Village. Deze winkel komt gewoon in hun huidige vestiging en is het walhalla voor iedereen die van de nieuwste technologie houdt.

Milaan was de eerste stad waar de MediaMarkt een Tech Village opende, maar Rotterdam kon niet achter blijven. En waar anders dan op hun locatie aan het Binnenwegplein?

Technologie komt samen

Bij dit concept van een Tech Village draait alles om de modernste technologie en het beleven ervan. Een echte ontmoetingsplaats dus voor iedereen die van de nieuwste gadgets houdt, variërend van smartphones tot drones.

Domingo Corchado, Chief Customer Officer bij MediaMarkt: “MediaMarkt Tech Village Rotterdam wordt niet zomaar een vernieuwde winkel, maar echt een technologiewalhalla waarin de klantbeleving centraal staat. In Nederland en zelfs in heel Europa is dit een uniek concept. Technologieliefhebbers kunnen er urenlang rondstruinen langs de vele topmerken die we aanbieden, maar ook zelf zien en beleven wat bijvoorbeeld die allernieuwste smartphone nu zo bijzonder maakt of wat het verschil is tussen twee typen headphones. Zo komen dit soort gadgets en apparaten echt tot leven en bieden we de best mogelijke klantervaring.”

Illustraties van de nieuwe MediaMarkt Tech Village

Niet zomaar een winkel

Een ontmoetingsplaats kan natuurlijk niet bestaan zonder een toffe baristabar. Daarnaast worden er verschillende 'boutiques' in de winkel geplaatst waar producten worden getoond die je zelf kan testen. Ook leuk: de MediaMarkt Tech Village geeft dagelijks demonstraties van de nieuwste technologische snufjes.

Maar dat is niet alles. Bij een bezoekje aan het Binnenwegplein zal het je niet ontgaan dat de MediaMarkt hier bouwt aan een Tech Village. De nieuwe gevel en ingang worden voorzien van opvallende ledverlichting. Naast de typerende rode kleuren, staat ook groen centraal. Opvallende green walls vol planten zorgen voor een warme en frisse uitstraling, wat de nieuwe ervaring in de winkel compleet maakt.

Tot slot biedt de Tech Village een ophaalautomaat waar je 27/4 je bestellingen op kan pikken en komt er een ruimte om je apparaten te laten repareren.

Sta jij dit najaar als eerste voor de deur?

Geschreven door Mathilde Simon
Frontrunner
Meer #Winkelen