Logo
Fotowedstrijd

Maak kans op overnachting in het Hilton en trip naar het strand!

2230457 BIZ Rotterdam aan zee Linked In header 1128x191px v2 kopie
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
21 juli 2023
Frontrunner

Je hebt het waarschijnlijk al gezien: er is een metrolijn vanuit Rotterdam die direct naar het strand van Hoek van Holland gaat! Om dit te vieren hebben we in samenwerking met de RET en de Havenloods een fantastische winactie.

Van stad naar strand: met metrolijn B sta je binnen no-time met je voeten in het zand. Wist je dat al meer dan 100.000 mensen de rit hebben gemaakt? Iets dat we moeten vieren! Lees hieronder verder over het prijzenpakket waarmee je geniet van de stad en het strand.

Winnen!

Wat staat je te wachten als je de hoofdprijs weet binnen te hengelen? Twee nachten slapen in het Hilton Rotterdam voor twee personen, inclusief ontbijt, een goodiebag, twee speciale RET-mocktails bij Beachclub Uluwatu Beach, privé surfles bij Surfschool Senang voor twee en twee RET Dagkaarten.

Mocht je niet hebben gewonnen, dan zijn er nog vier troostprijzen. Voor deze inzendingen liggen er zomerse RET-slippers en mooie thermosbekers klaar.

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op de hoofdprijs maak je een grappige, uitbundige, mooie of originele foto in de categorie 'van stad naar strand met de metro'. Deze stuur je uiterlijk 10 augustus 2023 op naar redactie@dehavenloodsmediacentrum.nl. In De Havenloods editie van 18 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt!

Waar wacht je nog op?

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
21 juli 2023
Frontrunner