Logo
Verpatsen!

Koningsdag vrijmarkt 2024 in Rotterdam Centrum

Markt en Markthal Ossip van Duivenbode
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
29 maart 2024
Frontrunner

Klaar voor de vrijmarkt op Koningsdag 2024 in Rotterdam? Als er iets is waar Koningsdag om bekend staat (naast Willem z'n verjaardag), is dat het verkopen van spullen. De stad ligt vol met kleedjes bedekt met speelgoed, boeken, kleding, servies en meer.

Maar, naast dat het leuk is om rond te snuffelen, kan je natuurlijk er ook voor kiezen om zelf je inboedel te verpatsen.

Je hebt hiervoor twee verschillende opties: je eigen kraam aanvragen of een kleedje neerleggen op de daarvoor aangewezen plekken. Beiden top, maar afhankelijk van jouw behoefte!

Kraam aanvragen op Koningsdag

Er is de optie om een eigen kraam aan te vragen tijdens de vrijmarkt op Koningsdag. Dit jaar kan dat in het Wijkpark Oude Westen. Wil je je hiervoor aanmelden? Dat kan met je DidiD via deze website.

Kleedjesverkoop in de stad

De andere optie is om je eigen kleedje neer te leggen. Hiervoor hoef je je niet aan te melden bij de gemeente; easy dus! Ook ideaal als je niet te lang wilt blijven, omdat je nog wat leuke koningsdagfeestjes af wilt bijvoorbeeld.

Er zijn verschillende plekken in Rotterdam Centrum waar je je kleedje kwijt kan tijdens de vrijmarkt. Hieronder de locaties op een rij!

  • Nieuwe Binnenweg
  • Eendrachtsplein
  • Westersingel 1
  • Westersingel 2
  • Schouwburgplein

Op deze plekken zullen talloze mensen rondstruinen en de spullen op jouw kleedjes een nieuw thuis geven! Wil je buiten het centrum een kleedje neerleggen? Dat mag! Hier zijn geen speciale plekken voor aangewezen, dus rol vooral je kleed uit en haal je zolder leeg.

Zien we jou in #RotterdamCentrum met Koningsdag?!

De Vrijmarkt in Rotterdam
Kijk voor meer informatie of het aanvragen van een kraam op deze website.
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
29 maart 2024
Frontrunner