Logo
Knallend 2023 in

Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam

Erasmusbrug vuurwerk rotterdam 2016 Peter Bezemer
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
12 december 2022
Frontrunner

In Nederland is er geen betere plek om Oud en Nieuw te vieren dan in Rotterdam Centrum! Met de grootste en meest spectaculaire vuurwerkshow die er is start je het nieuwe jaar met een knal.

Erasmusbrug

Het decor voor het Nationale Vuurwerk wordt gevormd door de Erasmusbrug. Vanaf de Zwaan wordt al het elegante en knallende vuurwerk richting de Rotterdamse sterrenhemel geschoten.

Het vuurwerk is in de hele stad te zien, maar er is maar één plek waar je de show het allerbeste kunt zien. Bij de Boompjeskade komen zo'n 60 duizend mensen bij elkaar om te genieten van muziek, gezelligheid en natuurlijk fantastisch vuurwerk.

Erasmusbrug vuurwerk rotterdam 2016 Peter Bezemer

Mini-cruise

Oké, misschien is er toch nog een plek die kan tippen aan het uitzicht dat je hebt vanaf de Boompjeskade. Ja! Vanaf een cruiseschip op de Maas.

Voor mensen die echt all-out willen gaan deze jaarwisseling is er een plekje in een van P&O ferries' schepen. Vanaf het dek zie je de de vuurwerkshow van een uniek perspectief en geniet je van live entertainment, oliebollen en bubbels.

Er zijn twee restaurants aan boord waar je uitgebreid kan dineren. Uitgegeten en gefeest? Dan staat er een opgemaakt bedje met twee handdoeken voor je klaar en word je de eerste ochtend van 2023 wakker op een kabbelende Maas.

Het Nationale Kinder Vuurwerk

Ook voor de kleintjes is er een te gek programma op Nieuwjaarsavond. Vanaf 19.00 start het Nationale Kinder Vuurwerk een speciaal programma voor kids. Geniet met de hele familie van oliebollen, vuurwerk en de beste hits for kids. Zo blijft het Nationale Vuurwerk voor iedereen!

Het wordt een groot spektakel, helemaal gratis!

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
12 december 2022
Frontrunner