Feest! Guts & Gusto is geopend op de Lijnbaan

Geschreven door Mathilde Simon
Frontrunner

Goed nieuws: na lang wachten is de nieuwe locatie van Guts & Gusto eindelijk geopend. En deze nieuwe winkel vind je gewoon bij ons, op de Lijnbaan!

Dit betekent shoppen voor de leukste sieraden, fashion en accessoires, midden in de stad. Leuke boots, dikke truien, kleurrijke jassen en de tofste printjes. Je wintergarderobe stel je gemakkelijk hier samen.

De opening

Afgelopen weekend was het zover: de nieuwste locatie van Guts & Gusto had haar feestelijke opening. Een prachtig ontworpen winkel, strak opgeruimde rekken en natuurlijk een glaasje champagne. Vanaf nu hoef je niet meer naar een andere stad of online te bestellen, maar kan je direct naar de Lijnbaan.

Guts & Gusto

In 2007 opgericht door de Twentse broer en zus Maarten en Henrike, en sindsdien werkt het team van Guts & Gusto keihard om hun klanten te voorzien van de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Hierin staan gedurfde, kleurrijke items centraal. Denk aan zebraprints, studded boots en leopard rokjes.

Voor de locatie in Rotterdam, was Guts & Gusto te vinden in Arnhem, Utrecht, Groningen, Enschede, Mall of the Netherlands (Leidschendam) en Eindhoven. Daarnaast is de website een populaire plek om de Guts & Gusto kleding te bestellen.

Heb jij de nieuwe winkel al gespot?

Geschreven door Mathilde Simon
Frontrunner
Meer #Winkelen