Logo
Frisse start

De coolste nieuwjaarsduik van Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
29 december 2022
Frontrunner

Het nieuwe jaar starten met een frisse duik? Schaatsbaan Rotterdam en Man Met Bril koffie slaan deze oud & nieuw de handen in een om een ijskoud rondje te regelen. Een rondje op de schaatsbaan natuurlijk!

Frisse start

Als echte Rotterdammer wil je natuurlijk de nieuwjaarsduik het liefst in onze eigen stad doen. Scheveningen is best een stukje natuurlijk en Nesselande kan altijd volgend jaar nog. Het alternatief? Een ijskoud rondje in je speedo of bikini in de Rotterdamse schaatstunnel!

Iets voor jou?

Onder het genot van een kop koffie van Man Met Bril koffie én natuurlijk een lekkere oliebol schaats je op 1 januari de ijsbaan rond.

Vanaf 11:00 uur ben je welkom voor koffie en een oliebol en om 11:30 uur betreed je gezamenlijk het ijs van de 400-meterbaan. Trek je zwemkleding alvast aan onder je warme pak, dat is wel zo makkelijk. Wil je erna opwarmen? Bestel dan een lekker bordje stamppot of rookworst. Of natuurlijk een biertje; dat warmt je ook goed op.

Prijs

Het kopen van een kaartje voor het symbolische bedrag van €2,23 is nodig om de stroom aan bezoekers te kunnen monitoren. Met dit kaartje mag je de hele dag op de Schaatsbaan blijven vertoeven.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
29 december 2022
Frontrunner