Voor jong en oud Complete restyling ANWB-winkel

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner

De winkel van de ANWB is verbouwd en heeft een complete restyling gehad. De nieuwe winkel past bij de moderne ANWB: fris, duurzaam en een ruimere indeling.

Verbouwing van de ANWB-winkel

De ANWB-winkel op het Binnenwegplein in Rotterdam Centrum is verbouwd en heeft een volledige restyling gehad. De nieuwe winkel is fris, modern, met duurzamere schappen en een ruimere indeling. Hierdoor voelt de winkel ook een stuk rustiger aan en is alles gemakkelijk te vinden.

In het midden van de winkel staat een indrukwekkende boom, wat past bij de duurzamere inrichting. De stam is zelfs van een echte boom!

Voor jong en oud

De ANWB heeft soms nog het imago dat het alleen voor ouderen is, maar als je de vernieuwde winkel in Rotterdam Centrum binnenstapt zie je algauw dat dit niet zo is. De producten zijn nog steeds van goede kwaliteit en hartstikke functioneel, maar zien er gewoon leuk en modern uit. Denk aan een hippe winddichte winterjas!

Het assortiment van de ANWB bevat nog steeds handige wegen- en fietskaarten, maar is nu een stuk frisser met bijvoorbeeld leuke reisboeken voor een jonger publiek.

Klaarmaken voor wintersport

In de ANWB-winkel kun je alles vinden om op avontuur te gaan. Van stevige wandelschoenen en fleecevesten tot fiets- en wandelkaarten. In de winkel helpen de medewerkers je ook graag met informatie en advies over verzekeringen, visumaanvragen en internationaal rijbewijs.

Ga je op wintersport? Volgende maand komt alles binnen bij de ANWB-winkel. Denk aan skikleding, jassen, helmen en verwarmbare handschoenen. Eigenlijk bijna alles wat je nodig hebt voor wintersport!

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner
Meer #Winkelen