Logo
Winning!

Back to school acties

Cocinelle Fashion street art Rotterdam
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
10 augustus 2022
Frontrunner

Veel winkels in Rotterdam Centrum organiseren leuke back to school acties, zodat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar ingaat. Benieuwd welke goodies jij allemaal kan winnen of met korting kan verkrijgen? Lees mee!

Win een laptop, Apple Airpods of een cadeaubon van 100 euro!

Superstellar Kids in Rotterdam Centrum houdt in het weekend van 20 en 21 augustus een speciaal Back to School weekend. Zij geven namelijk een laptop, drie Apple Airpods en zes cadeaubonnen van 100 euro weg! Hoe doe je mee? Dat is simpel! Als je op zaterdag of zondag een winterjas koopt maak je automatisch kans op deze fantastische prijzen.

Daarnaast hebben ze in september ook nog een leuke actie. Van 1 september tot en met 10 september kan je namelijk meedoen aan leuke acties van het merk Dsquared2. Wil je op de hoogte blijven van alle leuke acties? Volg dan Superstellar kids op Instagram.

Gratis Eastpak sleutelhanger

Bij Van Os tassen en koffers op de Coolsingel krijg je bij aankoop van een Eastpak rugzak een gratis Eastpak sleutelhanger cadeau (tot de voorraad strekt)! Daarnaast bieden zij 10% studentenkorting op alle producten op vertoon van een geldig studentenpas. Dat is nog eens een leuk extraatje!

Korting bij Bristol

Uiteraard wil je fashionable terug naar school en het liefst voor een zacht prijsje. Bij Bristol hebben ze vanaf 12 augustus een grote Back to School actie met korting op goede leren schoenen, sportschoenen, schooltassen en meer.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
10 augustus 2022
Frontrunner