Logo
Jobshop stichting jarige job Mirjam Lems Fotografie
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
30 september 2022
Frontrunner

Rotterdam Centrum en Stichting Jarige Job slaan de handen ineen! Je kan namelijk tot 6 november de tofste pop-up shops bezoeken in de stad, waar alles in het teken staat van kleur, beleving én cadeaus.

Tour de Loer

Stichting Jarige Job organiseert in samenwerking met Rotterdam Centrum de Tour de Loer. Een tour die je meeneemt langs alle pop-up locaties die worden geopend, speciaal voor deze actie.

Tijdens deze tour kunnen jong en oud zich laten verrassen door kleurrijke taferelen en insta-proof decors. Daarnaast leer je wat voor jou het beste cadeau is én stel je een verjaardagsbox samen voor de stichting.

Zo heb je niet alleen een onvergetelijke ervaring met je vrienden of familie, maar help je ook nog eens een fantastisch goed doel.

Stempelen

Hoe werkt de Tour de Loer dan precies? Het is heel simpel. Met je stempelkaart, die je digitaal of fysiek kan ontvangen, start je de tour op één van de tien locaties in de stad. Waan je bijvoorbeeld in de liefdesstad Parijs in de kelder van de Bijenkorf, of versla Max Verstappen in een simulator bij de Markthal. Als je al jouw stempels hebt verzameld, ga je met je volle spaarkaart naar het Groothandelsgebouw, waar je een verjaardagsbox kan inpakken voor een jarige én een traktatie ontvangt.

Jobshop stichting jarige job Mirjam Lems Fotografie
Jarige Job Toer de loer Arjan Broek 02

Opening door minister en kinderburgemeester

Op zaterdag 15 oktober werd de eerste pop-up van de tour, namelijk Maaren's Kadootjesland in de Koopgoot, feestelijk geopend door de Rotterdamse kinderburgemeester en Carola Schouten, de minister van o.a. Armoedebeleid. De opening werd via een radiostream live gevolgd, gepresenteerd door de bekende radio-dj Mattie Valk (van 12 tot 3 uur) en Sander Latinga (van 2 tot 6 uur).

Jarige Job Tour de loer Arjan Broek 48

Over Stichting Jarige Job

Voor de meeste mensen is het vanzelfsprekend. Als je jarig bent trakteer je de hele klas op iets lekkers. Er wordt voor je gezongen en misschien ga je zelfs wat leuks doen met je vriendjes en vriendinnetjes. Een dag vol met ballonnen, slingers, cadeautjes en lekkernijen.

Maar voor tienduizenden kinderen in Nederland is de realiteit anders. Thuis is er niet genoeg geld om een verjaardagsfeestje te organiseren. Er hangen geen ballonnen en slingers en klasgenoten trakteren zit er al helemaal niet in. Soms melden kinderen zich uit schaamte zelfs ziek van school.

Daarom trakteert Stichting Jarige Job kinderen uit de armste gezinnen in Nederland op een verjaardag die ze nooit zullen vergeten. Geen geld, maar een te gekke verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Want ieder kind verdient een verjaardag.

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
30 september 2022
Frontrunner