Logo
Prachtig Krachtig

Rotterdam Centrum viert Internationale Vrouwendag

Prachtig krachtig vrouwen Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 februari 2022
Frontrunner

Dit jaar laat Rotterdam Centrum Internationale Vrouwendag niet onopgemerkt voorbij gaan. In de aanloop van en tijdens Internationale Vrouwendag 2022 willen we de vrouw in het zonnetje zetten en laten zien hoe prachtig en krachtig vrouwen zijn.

Internationale Vrouwendag 2022

Het thema van Internationale Vrouwendag 2022 is 'solidariteit'. Denk bijvoorbeeld aan mannen die zich openlijk uitspreken tegen ongewenst gedrag tegen vrouwen of vrouwen die opkomen voor andere vrouwen.

Blijf op de hoogte van alle updates rondom Internationale Vrouwendag 2022 in Rotterdam via deze pagina en onze social media kanalen!

Internationale Vrouwendag Route in Rotterdam Centrum

Rotterdam Centrum heeft een toffe Internationale Vrouwendag Route voor je uitgestippeld! Wandel vanaf 26 februari tot en met 13 maart langs tien spots in Rotterdam Centrum, scan de QR op het bord en geniet van toffe verhalen van prachtige en krachtige Rotterdames.

Bekijk hieronder de route of download hier de PDF.

Routekaart wandelroute Womens Day 2022 Rotterdam

Dansen in de Koopgoot

Tussen het shoppen door dansen? Dat doe je in de Pop-up Shop! Hier is namelijk een leuk evenement georganiseerd door Sisters in Songwriting en Rotterdam Pop-up Fest, in samenwerking met de Koopgoot en Rotterdam Centrum.

Tot en met 6 maart kun je hier elke middag tussen 13:00 en 17:00 uur terecht voor verrassende optredens van vrouwelijke artiesten. Op de line-up staan o.a. de vrouwelijke DJ's Divine, Kesia, Novaya, Cijntje en Mixturess.

Laat je ook verrassen door pop-up acts van Totally Dance en een live-optreden van Adorah. Maak foto's in de photobooth of geniet gewoonweg even van de festival vibes.

Koopgoot pop up optredens rotterdam
De Koopgoot sis at pop up shop

De Bijenkorf viert de vrouw

De Bijenkorf zet ook de vrouw in het zonnetje voor Internationale Vrouwendag. Vanaf 7 maart zijn er geselecteerde producten uitgelicht van merken met vrouwelijke ontwerpers en oprichters. Een leuke manier om producten te ontdekken waar prachtige, krachtige vrouwen met liefde aan hebben gewerkt!

Daarnaast is het mogelijk om een professionele LinkedIn foto te laten maken in een daarvoor ingerichte fotostudio met fotograaf. Neem dus zeker een bezoekje aan de Bijenkorf in de week van Internationale Vrouwendag! En neem in de winkel dan meteen een kijkje bij de etalage met het thema Internationale Vrouwendag.

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 februari 2022
Frontrunner